Κυνική ομολογία από την βολεμένη Βούλτεψη: «Ο τουρίστας φέρνει χρήμα έχει προτεραιότητα - Οι υπόλοιποι θα κάνουμε θυσίες»! Αφοπλιστική ειλικρίνεια από την Σ.Βούλτεψη

Το πως βλέπει η κυβέρνηση τους Έλληνες πολίτες αποκάλυψε η υφυπουργός Μετανάστευσης κι Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.


Σύμφωνα με την Σ.Βούλτεψη ο λόγος που ανοίγει η χώρα για τον τουρισμό είναι γιατί οι τουρίστες... φέρνουν λεφτά! Δηλαδή όπως είπε η υφυπουργός οι Έλληνες πολίτες είναι «κλειδωμένοι» στα σπίτια τους γιατί δεν φέρνουν τα ίδια χρήματα με τον τουρίστα στη χώρα; 


Πιο αναλυτικά, κληθείσα να απαντήσει σχετικά με τις δύο ταχύτητες πολιτών που έχουν προκύψει στην χώρα αναφορικά με τις μετακινήσεις τουριστών και μόνιμων κατοίκων, -καθώς οι τουρίστες μπορούν να μετακινούνται ελεύθερα ενώ οι πολίτες της χώρας όχι-, απάντησε ότι οι τουρίστες φέρνουν χρήματα στη χώρα κι έτσι «πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία».


«Λέει κάποιος εγώ δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην εξοχή και μπορεί να έρθει ο τουρίστας. Ο τουρίστας δεν είναι απλός τουρίστας. Ο τουρίστας είναι αυτός που φέρνει χρήματα στην χώρα. Άρα πάντοτε θα κάνουμε κάποια θυσία. Δεν το κάνει για τον εαυτό του. Το κάνει γιατί ο τουρίστας που θα’ ρθει, θα ξοδέψει χρήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Τώρα, το γεγονός πως και η ίδια η κ. Βούλτεψη αλλά και η κυβέρνηση μάλλον αντιλαμβάνονται ως «θυσία» τη ζωή των πολιτών σίγουρα είναι προβληματικό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :