Είναι ένας τρόπος και αυτός, δεν νομίζεις;

 Κάπου-κάπου, χρειάζεται και να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας το πόσο εξαιρετικοί άνθρωποι είμαστε! Δε λέω, καλή η αυτοκριτική, αλλά βρε παιδί μου βρες κάπου μέσα σου και αυτό το μπράβο και ψέλλισέ το σε σένα! Μην σου σταλάζεις μόνο φαρμάκι και αυτομαστίγωμα!

Βλέπω στο δρόμο κόσμο που παραπατάει, δεν περπατάει, και μονολογεί, έχοντας κάπου στο μυαλό του έναν εσωτερικό αντίπαλο, και το τι του λέει, δεν λέγεται! Φτάνει τόσο μάλωμα!

Να σου πω και κάτι! Ε, δεν είμαστε και όλοι μας βουρ γραμμή για την κόλαση, όσο και αν κάποια πράγματα δεν έγιναν όπως τα θέλαμε ή τα περιμέναμε. Τι να κάνουμε! Εγγύηση δίνουν μόνο οι κατασκευάστριες εταιρίες, όχι όμως ο πλανήτης!

Και κάτι τελευταίο, έτσι σαν μυστικό μεταξύ μας. Δεν έχεις κάνει πουθενά λάθος! Το λάθος υπάρχει μετά την δεύτερη φορά που θα κάνεις την ίδια πατάτα! Την πρώτη φορά, δοκιμή λέγεται! Και αν σου πει και κανείς το αντίθετο, άστον να λέει. Όλοι μας, με αυτόν τον τρόπο μάθαμε! Κανείς δεν τράβηξε μεμιάς μονοκοπανιά τα σωστά του. Αν δεν το παραδέχεται, παραμυθάς είναι.

Γι αυτό σου λέω. Δείξε λίγη παραπάνω αγάπη στον εαυτό σου. Έχεις φτάσει μέχρι εδώ. Έχεις αυτά που έχεις. Ζεις όπως ζεις. Θα μπορούσες όλα αυτά να είναι καλύτερα, το ξέρω! Αλλά θα μπορούσαν και όλα αυτά να είναι χειρότερα. Το ξέρεις. Δες το, πες αυτό το μπράβο σε εσένα που έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα αυτά που έχεις καταφέρει, και ετοιμάσου για το παρακάτω.

Είναι ένας τρόπος και αυτός, δεν νομίζεις;

loading...