Απίστευτο: Η κυβέρνηση ετοιμάζει προγράμματα υποχρεωτικής επιμόρφωσης των Ελλήνων «για να μην είναι ρατσιστές»!

 Το ανακοίνωσε ο παντρεμένος με άνδρα σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο παντρεμένος με άνδρα προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης σε άρθρο του σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ. 

Συγκεκριμένα ο κ.Πατέλης αποκάλυψε ότι μέρος των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πάνε σε «οριζόντιο (σσ. άλλη λέξη για το υποχρεωτικό) προγράμματα επιμόρφωσης» ώστε οι Έλληνες να μην κάνουν «διακρίσεις» δηλ. να μην είναι «ρατσιστές» ενάντια σε μετανάστες, ΛΟΑΤΚΙ κτλπ.

Ο κ.Πατέλης αναφέρει στο άρθρο του: 

«Διαφορετικότητα

Ως ΛΟΑΤΚΙ+ καταλαβαίνω τις διακρίσεις. ‘Ερχεται ένα μεγάλο, οριζόντιο πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων και εργοδοτών ενάντια στις διακρίσεις σε όλες τους τις μορφές (φύλο, αναπηρία, εθνότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ). Και στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα». 

Με λίγα λόγια αντί τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης να πάνε στην πραγματική οικονομία και στους Έλληνες που τα έχουν ανάγκη θα πάνε σε «συμβούλους» και ΜΚΟ οι οποίες θα κάνουν διαλέξεις στους φτωχοποιημένους και πεινασμένους Έλληνες για το πόσο «ρατσιστές» είναι. 

 Αυτά τα προγράμματα (που θυμίζουν τα κομμουνιστικά προγράμματα επιμόρφωσης) συμβαίνουν εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ, ώσπου τα έκοψε ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά τώρα θα έρθουν και στην Ελλάδα και μάλιστα θα τα πληρώσουν και (εν μέρη) οι Έλληνες από την τσέπη τους!  

loading...