Ο Μποδοσάκης είχε πει το εξής Τάκη μου: εάν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο, ένας απ τους δυο μας είναι ηλίθιος .

 Άκου λίγο ρε Τάκη.

Τάκη σου κόψανε τα μισθά, το μεροκάματο, το οχτάωρο, τη σύνταξη στην κάναν χαρτζιλίκι, σου κλείσανε το μαγαζί, σ’ αφήσανε στον άσο Τάκη, πάει σε τελειώσανε, σ’ έχουνε στους όρχεις τους γραμμένονε, δεν το βλέπεις ρε Τάκη;

Σε χώσανε σε φορείο στο διάδρομο του νοσοκομείου και σ αφήσαν να πεθάνεις Τάκη, μόνος κι έρμος σαν το σκυλί στ’ αμπέλι θα πας Τάκη.

Στείλε SMS να πας περίπτερο Τάκη, παλουκώσου σπίτι να δεις Σκάι Τάκη, μην πας πάρκο, μην κάτσεις σε παγκάκι, μην πας παραλία, μην βγεις στον δρόμο, σε κάνανε μπαούλο στο ξύλο Τάκη και πλήρωνε τα πρόστιμα αν δεν είσαι όπως πρέπει.

19 του Απρίλη θά ρθει ο Τζιμ κι ο Μπίλ Τάκη και μπορεί άμα γουστάρει να πάει και στο χωριό σου, στην πλατεία σου, στους δικούς σου ανθρώπους, εσύ είτε με τεστ, είτε με εμβόλιο Τάκη, πουθενά δεν θα πας Τάκη μου πάλι, δεν σ’ αφήνουνε, δεν έχεις και λεφτά στην τσέπη, άστα να παν στο διάολο Τάκη μου πώς κατήντησες.

Πήγε στον Ισθμό ο Κούλης Τάκη μου και δεν ήξερε πως είναι κλειστός και 70 άνθρωποι δεν δουλεύουν πια Τάκη και ρώταγε αν κάνουν εκεί, αυτό που κρεμιώνται με τα σκοινιά ψηλά να βλέπουν κάτω και να φχαριστιούνται φόβο Τάκη μου, είναι της εποχής ικανοποίηση  ο φόβος Τάκη, έγινε σπορ της μοδός.

Άσε που έψαχνε τρόπο να βάλει τη ζακετούλα του Τάκη μου και τρέξανε δυο κολαούζοι να του χώσουνε σωστά το χέρι του στο μανίκι.

Χώρα παρατράγουδο ρε Τάκη, για πρίγκηπες, για βασιλιάδες, για πρωθυπουργούς γονική παροχή,  για παιδεραστές, για μαφίες, για Ζαμπούνηδες του πρωτοκώλου και του κώλου Τάκη μου.

Κι εσύ είσαι βάτραχος ρε Τάκη, γιατί τους ψηφίζεις εσύ αυτούς συνέχεια βρε Τάκη μου.

Κάνε μια ψυχοθεραπεία ρε αγόρι μου επιτέλους, εμεις οι αθώοι τι σου φταίμε ρε Τάκη, σκέψου και μας τους άφταιγους Τάκη μου.

Κάτι δεν πάει καλά με σένα Τάκη, μ αγάπη σου το λέω.

Ξύπνα ρε Τάκη!

Ο Μποδοσάκης είχε πει το εξής Τάκη μου: εάν εγώ κι ο εργάτης μου ψηφίζουμε το ίδιο, ένας απ τους δυο μας είναι ηλίθιος .

Ο Μποδοσάκης ηλίθιος δεν ήταν ρε Τάκη.

loading...