Ξανακτυπούν οι «σαμαρικοί» με άρθρο του πρ. Υφυπ. Ανάπτυξης Αθ.Σκορδά – Βολές για εκσυγχρονιστές και «δικαιωματιστές»

 Με άρθρο του στο PRONEWS.GR με τίτλο «Η οικογένεια στο επίκεντρο», αναφέρει ότι η Οικογένεια έπεσε θύμα ενός «πολιτιστικού πολέμου» από τους κάθε λογής δικαιωματιστές και «εκσυγχρονιστές», αφήνοντας ένα σαφή υπαινιγμό για την «ποταμοποίηση» που έχει υποστεί η κυβέρνηση και την ολοένα και αυξανόμενη κατάληψη σημαντικών πόστων από μέλη της κοινότητος ΛΟΑΤΚΙ, όπως ο κ. Πατέλης.

Το σαμαρικό στρατόπεδο ξαναχτυπά με άρθρο του πρ. Υφυπουργού Ανάπτυξης Θανάση Σκορδά

Το PRONEWS έχει επανειλημμένως επισημάνει ότι το σαμαρικό στρατόπεδο, αρχής γενομένης από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχει κηρύξει τον πόλεμο στην μητσοτακική πτέρυγα. Αυτή τη φορά ο πρ. υφυπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Σαμαρά, Θανάσης Σκορδάς, πυροβολεί κατά ριπάς με άρθρο του στη στήλη “Opinion Makers” στο PRONEWS.GR, επ’ αφορμή των απανωτών σκανδάλων που ταλανίζουν την κυβέρνηση, αλλά και της ηθικής κατάπτωσης που αναδύεται ως δυσωδία πάνω από το Μαξίμου.

Ο κ. Σκορδάς στο άρθρο του με τίτλο «Η οικογένεια στο επίκεντρο», αναφέρει ότι η Οικογένεια έπεσε θύμα ενός «πολιτιστικού πολέμου» από τους κάθε λογής δικαιωματιστές και «εκσυγχρονιστές», αφήνοντας ένα σαφή υπαινιγμό για την «ποταμοποίηση» που έχει υποστεί η κυβέρνηση και την ολοένα και αυξανόμενη κατάληψη σημαντικών πόστων από μέλη της κοινότητος ΛΟΑΤΚΙ, όπως ο κ. Πατέλης.

Δε διστάζει μάλιστα να αναφερθεί ευθέως στο σκάνδαλο Λιγνάδη, γράφοντας: «Εάν είμαστε ειλικρινείς, θα δεχθούμε ότι γνωρίζαμε, πριν την υπόθεση Λιγνάδη, τις κοινωνικές συνέπειες της διάβρωσης του ρόλου της οικογένειας.»

Μιλάει επίσης για «διάβρωση που αντανακλάται στο αρνητικό ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων» και προτείνει να αναθεωρηθεί η αντιμετώπιση της οικογενείας από την πολιτεία.

Θυμίζουμε ότι πριν τον κ. Σκορδά, ο κ. Σαμαράς με άρθρα και δηλώσεις του είχε αντιτεθεί στην παθητική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα των ελληνοτουρκικών, ενώ και κατά τον πρόσφατο εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, είχε προβεί σε υπαινιγμούς για την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και την έλλειψη θάρρους και τόλμης που τη διακατέχει.

Αντίστοιχη κινητικότητα εναντίον των ενδοτικών και κάθε άλλο παρά δεξιών πολιτικών της κυβέρνησης δείχνει και η πλευρά Καραμανλή, η οποία συγκλίνει με τους σαμαρικούς διαμορφώνοντας ένα ολοένα και πιο ισχυρό αντι-μητσοτακικό μέτωπο, εν μέσω σοβαρών σκανδάλων και ευρύτερης λαϊκής δυσαρέσκειας.

loading...