Η Αγαπη και Τέχνη θα σώσουν τον κόσμο.

Ένα ζευγάρι στο Woodstock (48 ώρες μετά τη γνωριμία τους) και το ίδιο ζευγάρι 50 χρόνια αργότερα. Η 21χρονη Judy έχει γενέθλια και κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μικρό ταξίδι προς το Φεστιβάλ Μουσικής, που γίνεται 2 ώρες μακριά απ’ τη Νέα Υόρκη. Τελικός προορισμός της το… Woodstock. Όμως τ’ όχημά της την εγκαταλείπει στη Γέφυρα Tappan Zee.

Έχει να διανύσει 140 χιλιόμετρα ακόμα.Κάνει oτοστόπ.

Σταματά μπροστά της μια παρέα αγοριών και κοριτσιών, που είναι στριμωγμένοι μέσα σε δύο “σκαραβαίους” και πηγαίνουν κι εκείνοι στο ίδιο Φεστιβάλ. Η Judy μπαίνει στ’ αυτοκίνητο, που οδηγεί ο Jerry.

Κι απ’ την πρώτη ματιά – και για τους δυο – o έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Ζουν μαζί τις ιστορικές στιγμές του Woodstock. Δεν αφήνουν στιγμή ο ένας τον άλλον.

Μέσα στις καταρρακτώδεις βροχές και στις λάσπες του φεστιβάλ, σφιχτά αγκαλιασμένοι, ενώ ο Carlos Santana, η Janis Joplin, οι Who, ο Joe Cocker κι ο Jimi Hendrix βρίσκονται στη σκηνή. 

Η Judy κι ο Jerry, από εκείνη τη μέρα- μέχρι και σήμερα- είναι μαζί.

Το 2019, στην επέτειο των 50 χρόνων του θρυλικού Woodstock βλέπουν στο PBS το ντοκιμαντέρ “Woodstock: Three Days that Defined A Generation” κι έκπληκτοι αναγνωρίζουν σε μια φωτογραφία τα πρόσωπά τους.

Ναι, τελικά κάποιος είχε απαθανατίσει τη Judy και τον Jerry. Ίδιο το βλέμμα. Ίδια η καρδιά. 50 χρόνια, 2 παιδιά και 5 εγγόνια αργότερα, ο Έρωτας, που έγινε βαθιά Αγάπη κι η Μουσική, που σημάδεψε, σημαδεύει και θα σημαδεύει για πάντα τις ζωές των ανθρώπων.

loading...