Οι λεονταρισμοί, τα νταηλίκια, οι αποφάσεις για εσωτερική κατανάλωση από το εθνικόφρον κοινό και τους απόλεμους καραβανάδες που παίζουν με τα στρατιωτάκια τους, στο τέλος καταλήγουν πάντοτε σε ντροπιαστικές κωλοτούμπες.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Δένδιας είχε δώσει στον Λίβυο πρέσβη Μωχάμεντ αλ Μένφι «72 ώρες για να εγκαταλείψει την Αθήνα», μετά την υπογραφή του Τουρκολιβυκού συμφώνου. Αντί να συζητήσει με τους γείτονές της, η Ελληνική Δημοκρατία φαντασιωνόταν κόκκινες γραμμές και κυριαρχικά δικαιώματα. 

Σήμερα, ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να δεχτεί τον Μένφι στο Μαξίμου ως Πρόεδρο της Λιβυης. Κι αυτό, αφού είχε πάει στη Λιβύη χωρίς κανένα αποτέλεσμα, και έχοντας ακούσει μόλις χτες την εκ νέου ρητή επαναβεβαίωση του συμφώνου Λιβύης-Τουρκίας από τις δύο κυβερνήσεις. 

Στην φωτογραφία: 1. ο Μένφι εισέρχεται στο ΥπΕξ για να παραλάβει το τελεσίγραφο απέλασης τον Δεκέμβριο του 2019, επειδή δεν προσκομίζει στην ελληνική κυβέρνηση το Σύμφωνο. 2. Ο Μένφι, ως πρόεδρος πλέον της Λιβύης (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό…), βολεύεται στον καναπέ του Μαξίμου, την ώρα που το Σύμφωνο είναι εν ισχύ.

Κόλαφος.

loading...