«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας πέταξε εκτός οικονομικού επιτελείου τον Τσακαλώτο

 Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την πρότασή του για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά την άρση του lockdown. Η παρουσίαση όμως γίνεται χωρίς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από την Κουμουνδούρου, θα μιλήσουν οι κ.κ. Τσίπρας, οι τομεάρχες Οικονομικών και Οικονομίας Εφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, η Λούκα Κατσέλη, οι καθηγητές Αιμίλιος Αυγουλέας και Δημήτρης Αυγιτίδης. Οχι όμως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν συμμετείχε ούτε στην τηλεδιάσκεψη με το Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ για την Τράπεζα Πειραιώς, όπου συμμετείχαν οι κ.κ. Εφη Αχτσιόγλου, Αλέκος Φλαμπουράρης και Βαγγέλης Πιλάλης.

Η είδηση έχει δύο πτυχές. Πρώτον το ότι, με απόφαση Τσίπρα, ο κ. Τσακαλώτος αποκλείεται οριστικά από το οικονομικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, πέραν της πρότασής του, ο κ. Τσίπρας σήμερα κάνει την εκδήλωση για να παρουσιάσει το νέο του οικονομικό επιτελείο. Δεύτερον, επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι η γραμμή Πολάκη, ότι «ο Τσακαλώτος φταίει που ο ΣΥΡΙΖΑ γ@@σε τη μεσαία τάξη και έχασε τις εκλογές», ήταν βολική και υιοθετήθηκε και από τον Τσίπρα. Το χάσμα πλέον ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, πρώην υπουργό Οικονομικών και άτυπο επικεφαλής των «53+», έχει γίνει αγεφύρωτο…

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

loading...