Ο Παπαδάκης σε ρόλο ανακριτή και πληρωμένου ρουφιάνου…ξεφτιλίζεσαι Παπαδάκη σε φτύνουν δεν βρέχει !

 Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του μαθητή που δεν ήθελε ο γιος της να υποβληθεί σε self test υποστήριξε ότι “τα self test είναι αναξιόπιστα” αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο αναγράφεται στις οδηγίες. «Βάσει του νόμου Α/120 του Συντάγματος, δεν είναι υποχρεωμένος να υποστεί καμία ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεσή του», ανέφερε. Η ίδια υπέβαλε «μήνυση κατά της διοίκησης του σχολείου και κατά παντός υπευθύνου γιατί δεν μπορεί ένας μαθητής να μένει εκτός σχολείου και να κινδυνεύει να μείνει από απουσίες», μετά την άρνηση της διεύθυνσης να του επιτρέψει να παρακολουθήσει το μάθημά του επειδή δεν είχε υποβληθεί σε self test.

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα self test αντικρούονται με τα ιατρικά κέντρα», υποστήριξε η μητέρα και συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε τι ουσίες έχουν μέσα τα self test ούτε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό κάθε παιδιού». Μάλιστα, είπε πως η ίδια έχει νοσήσει από κορονοϊό, με όλα τα συμπτώματα και «το έχω αντιμετωπίσει με σωστή αγωγή που μου υπέδειξε γιατρός».

Ο Παπαδάκης την διέκοπτε συνέχεια και φαινόταν χαρακτηριστικά οτι του μιλούσαν απ το ακουστικό να την κόβει ωστε να μην ακουγεται η αλήθεια… α ρε μεγα ρουφιάνε του συστήματος Παπαδάκη ξεφτίλας εισαι κ εσυ 

loading...