ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ —

 Χαρούμενοι μετά από μήνες υγειονομικής και πολιτικής κορωνο-δικτατορίας οι Έλληνες επέστρεψαν στους δρόμους και κυκλοφόρησαν ως ελεύθεροι πολίτες. Το σκιάχτρο της μάσκας παραμένει ακόμα στους εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό, με αδικαιολόγητη πολιτική απόφαση Μητσοτάκη, όμως ένα μεγάλο βήμα απελευθέρωσης έλαβε χώρα.

Οι καταστηματάρχες ως ιδιοκτήτες επέστρεψαν στον εργασιακό τους βίο και τις ιδιοκτησίες τους και εργάστηκαν με φυσιολογικούς ρυθμούς αναμένοντας τους πελάτες τους. Φυσικά τα μέτρα προστασίας τηρούνται εντός των επιχειρήσεων χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το άνοιγμα της εστίασης που αδικαιολόγητα παρατάθηκε πολιτικά μέχρι την 3η Μαίου 2021 αναμένεται να δώσει ακόμη μία νέα ώθηση για την απαλλαγή από την κορωνο-μανία. Έναν ιό που μεταλλάσσεται και αντιμετωπίζεται σε κάθε χώρα διαφορετικά επιστημονικά και πολιτικά. 

Κύριο κοινό χαρακτηριστικό στις πρώην κομμουνιστικές χώρες η απουσία μάσκας στους δρόμους και κύριο κοινό χαρακτηριστικό στα κράτη Μέρκελ, Μητσοτάκη και Αναστασιάδη η επιβολή της παντού παρά τη σύσταση του ΠΟΥ. Γεγονός που προβληματίζει για τον πολιτικό σκοπό τους.

Προσπάθειες επικοινωνιακές συνεχίζονται στο μέτωπο πολέμου για ρατσιστικό διαχωρισμό των πολιτών ως προς τα προνόμια βασικών δημοκρατικών και κρατικών ελευθεριών και απολαύσεων ανάμεσα στους εμβολιασμένους των ιδιωτικών εταιρειών που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη και εκείνων των πολιτών που δεν το επιλέγουν.

Οι τουρίστες στην Ελλάδα αλλοδαποί και ημεδαποί αναμένονται με χαρά σε αεροδρόμια, ξενοδοχειακές μονάδες, παραλίες, πόλεις και καταστήματα να ενισχύσουν την ευφορία των πολιτών.

Μεγάλος χαμένος ένα βαθύ κράτος που επιθυμεί τον εγκλεισμό των ανθρώπων για πάντα στις οικίες τους, την εθελοντική μεταβολή του DNA τους από εκείνο των ελεύθερων να αποφασίζουν για τη ζωή τους σε εκείνο που μετατρέπει τους ανθρώπους σε υπάκουα και προγραμματισμένα πιόνια.

Απορία επιστημονική και πολιτική παραμένει η μετάδοση του ιού μετά τις 23:00 και μέχρι τις 07:00 και η συνακόλουθη απαγόρευση κυκλοφορίας. Ίσως η ανεύθυνη με Νόμο Επιτροπή των Ειδικών ή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας μάς ερμηνεύσουν αυτή την εμμονή, σύντομα.

Ίδωμεν…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...