Διεθνώς ρεζίλι! Πώς ένα στρατιωτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ κατέστρεψε ελικοδρόμιο νοσοκομείου στην Αγγλία – ΒΙΝΤΕΟ Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο στην περιοχή Κέιμπριτζ της Αγγλίας,

όταν ένα αεροσκάφος τύπου CV-22 Osprey της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του και αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του, επιχείρησε να απογειωθεί, προκαλώντας στη συνέχεια τεράστιες ζημιές.


Και αυτό, διότι κατά την διάρκεια της σύντομης και κάθετης απογείωσης του, λόγω των λειτουργικών και κατασκευαστικών χαρακτηριστικών του αεροσκάφους ως VTOL (Vertical Takeoff and Landing) το ελικοδρόμιο του νοσοκομείου, άρχισε να διαλύεται, με αποτέλεσμα να εκτοξεύονται κομμάτια από αυτό στον περιβάλλοντα χώρο.


Το viral βίντεο έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με αρκετούς να παίρνουν στην «πλάκα» το περιστατικό, αλλά με τους έξαλλους Άγγλους να αναφέρουν πως μετά από αυτό το συμβάν το νοσοκομείο δεν ήταν σε θέση να υποδεχθεί ασθενείς μέσω αεροδιακομιδών. Σημειώνεται ότι το αμερικανικό Osprey εδρεύει στη συμμαχική βάση της Βρετανικής Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) στην ευρύτερη περιοχή.


Δείτε τα σχετικά πλάνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια :