Ούτε τη «ζωή τους πίσω» ούτε ταξίδια: «Θα πηγαίνει ο τουρίστας στη Ρόδο και δεν θα μπορεί ο Έλληνας; Μα για αυτό εμβολιαζόμαστε» – ΒΙΝΤΕΟ

 Οι Έλληνες καταλαβαίνουν σιγά σιγά πως ούτε τα…”πολυπόθητα” και δυσλειτουργικά εμβόλια θα τους φέρουν πίσω τη ζωή τους.

Ένα πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αποτελεί η “έκρηξη” του παρουσιαστή, Ιορδάνη Χασαπόπουλου, στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” ενώπιον της προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνας Παγώνη.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο περιβόητο «Πάσχα στο χωριό», που κατά τα φαινόμενα θα το στερηθούν και φέτος οι Έλληνες, ο παρουσιαστής της εκπομπής αναρωτήθηκε αρχικά για ποιον λόγο δεν μπορεί να πάει ο κάθε εμβολιασμένος στο χωριό του:

«Δεν το καταλαβαίνω γιατί τώρα που θα φτιάξει και ο καιρός κάποιος να μην μπορεί να πάει στο εξοχικό του; Δύο συνταξιούχοι να πάνε παίρνοντας το αυτοκίνητό τους για το χωριό. Αυτό τι πειράζει εμβολιασμένοι είναι οι άνθρωποι. Άντε πες ο νέος άνθρωπος δεν είναι εμβολιασμένος, του λένε “κύριέ μου τι γράφει το χαρτί; δεν έχεις εμβολιαστεί, δεν περνάς!” Ο εμβολιασμένος γιατί να μην πάει στο χωριό του; Δεν το καταλαβαίνω αυτό»

Ακούγοντας ωστόσο την αρνητική απάντηση της Παγώνη, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος πρόσθεσε:

«Ναι αλλά για κάποιον λόγο εμβολιαζόμαστε. Για να πας άνετα διακοπές, για να πας στο χωριό σου. Για αυτό το κάνεις. Ο τουρισμός δηλαδή πως θα ανοίξει; Θα μπορεί δηλαδή ο άλλος (ο ξένος τουρίστας) να πάει στη Ρόδο και δεν θα μπορώ εγώ;».

loading...