Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει ακαριαία.

 O Μητσοτάκης παρακολουθεί αδρανής όσα είπε στην εφημερίδα “documento” ο πρ. Υπουργός Εργασίας για τη δράση της μέχρι προχθές αυστηρά φυλασσόμενης τηλεπερσόνας. Ο πρωθυπουργός χαϊδεύει…σκυλάκια αλλά δν τολμάει να αγγίξει τον Υπουργό που κάνει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

Ο Μητσοτάκης είναι έκθετος για τις περίεργες σχέσεις του δήθεν δημοσιογράφου που αποκαλύπτει ο πρώην Υπουργός του και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας. Η σιωπή του είναι ένοχη. Είναι ομολογία ενοχής του συστήματος εξουσίας που έχει στήσει. 

Αν όσα βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να είχε δράσει ακαριαία. Διαφορετικά συνδέει το όνομα μιας ιστορικής παράταξης με ύποπτες δαδρομές και σκοτεινά πρόσωπα.

Σε άλλη περίπτωση θα είχε διαγράψει κυβερνητικό στέλεχος που  θα είχε διατυπώσει τέτοιους ισχυρισμούς. Τώρα απλά τους καταπίνει. Γιατί ξέρει ότι η κατάσταση στην Κοινοβουλευτική Ομαδα της Ν.Δημοκρατίας βράζει. Γιατί ξέρει ότι δεν τον “παίρνει” να το παιξει σκληρός .

Στα δύσκολα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και  στα δύσκολα ο 

Στα δύσκολα κρίνονται οι πρωθυπουργοί. Και  στα δύσκολα ο 

Μητσοτάκης αποτυγχάνει κατά συρροήν και καθημερινά.

Το μόνο που του έμεινε να κάνει ακινδύνως είναι να χαϊδεύει σκυλάκια και να αναγγέλλει φαραωνικά σχέδια  για την δήθεν ανεγερση συγκροτήματος 8 υπουργείων.

@EvangAntonaros

loading...