Π.Ψωμιάδης κατά κυβέρνησης: «Ξεφτιλίσατε την ανθρώπινη ύπαρξη – Ο Θεός να συγχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς»

 «Καταπέλτης» κατά της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη ο Π.Ψωμιάδης

«Χείμαρρος» ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά της κυβέρνησης και των αποφάσεων που παίρνει με αφορμή τον κορωνοϊό. 

Ο πρώην περιφερειάρχης, ο οποίος είχε εκλεγεί ως βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στράφηκε κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας πως την ώρα που επιτρέπονται πορείες, διαδηλώσεις, έλευση τουριστών σχεδόν ελεύθερη και πολλά άλλα, η κυβέρνηση υποχρεώνει τις εκκλησίες να «εργαστούν» με ωράριο «σούπερ μάρκετ».

«Τώρα που και με τη σφραγίδα της Ιεράς Συνόδου οι εκκλησίες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργούν σε ωράρια “σούπερ μάρκετ”, εμείς, το χριστεπώνυμο ποίμνιο, ας κρατήσουμε για μια ακόμη φορά τους τύπους, τα προσχήματα, τις αποστάσεις από τη βλάσφημη ζωή που κάποιοι επιθυμούν με πάθος να ακολουθήσουμε. Οχι, λοιπόν. Και οι προθέσεις σας να είναι αθώες, να ξέρετε ότι, εδώ και ένα χρόνο, δεν μπορείτε να μας πείσετε. Αφήσατε να πεθάνει η αγορά, η οικονομία… Ξεφτιλίσατε την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι αρρώστιες που έρχονται είναι πολύ πιο επικίνδυνες από αυτές του κορωνοϊού. Εύχομαι ο Θεούλης να συχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτές τις θέσεις μου, αλλά με αυτά με μπόλιασαν οι γονείς μου, η Εκκλησία και οι δάσκαλοί μου» υποστηρίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δεκάδες ήταν τα παρόμοια σχόλια και άκρως θετική η ανταπόκριση από τους ακολούθους του, καθώς οι πολίτες δεν φαίνεται να συμμερίζονται την κυβερνητική διάθεση για Πάσχα χωρίς περιφορά του Επιταφίου, αλλά και Ανάσταση με ωράριο «σούπερ μάρκετ».

loading...