Γ.Τράγκας: «Επιβεβαιώθηκε ότι ο Κ.Μητσοτάκης ακολουθεί την μυστική διπλωματία Κ.Σημίτη για την επαναδιανομή του Αιγαίου»

 Όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας

«Με ικανοποίηση διαβάσαμε την απάντηση- «χαστούκι» του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στον αρχιτέκτονα των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο και της αναγνώρισης των «ζωτικών συμφερόντων» της Τουρκίας στο αρχιπέλαγος, κ. Κώστα Σημίτη.

Η συνέντευξη του κ. Γιάννη Βαληνάκη, πρώην υφυπουργού Εξωτερικών – στενού φίλου του κ. Κώστα Καραμανλή, που ακολούθησε, επιβεβαίωσε πλήρως τις αναλύσεις μου και τις εκτιμήσεις μου σε εκατοντάδες εκπομπές, ότι ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί τη μυστική διπλωματία του κ. Σημίτη και τις ιδεολογικές γραμμές των εθνομηδενιστών (Ροζάκη, Καιρίδη, Ρεπούση) που μας θεωρούν απογόνους των Τούρκων και τεχνητό κράτος – πρώην επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Δηλαδή επιβεβαιώθηκα πλήρως για όσα λέω εδώ και πολύ καιρό για την προωθούμενη από κέντρα των Αθηνών επαναδιανομή του Αιγαίου. Υπό την πλήρη καθοδήγηση και εποπτεία του Βερολίνου.

Δυστυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια ο κ. Κώστας Καραμανλής επέλεξε την άκρα σιωπή και τη βουλευτική έδρα στη ΝΔ, και μόλις τώρα εθίγη προσωπικά από την προκλητική συμπεριφορά του Γερμανού πράκτορα, (όπως τον έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου στη σύζυγό του, Δήμητρα), πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ετόλμησε να τον κατηγορήσει για τους χειρισμούς του στα ελληνοτουρκικά. Η αντίδρασή του προήλθε μάλλον από δικαιολογημένη προσωπική ευθιξία παρά εθνική υποχρέωση. Διότι αν ο Μητσοτάκης δεν είχε βάλλει το Σημίτη να γράψει στα «Νέα» το επικριτικό και ανακριβές άρθρο, δεν θα είχαμε την έκρηξη και διαφωτιστική απάντηση του κ. Καραμανλή.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Έως σήμερα, όπως πρέπει να παρατηρήσω, συνέβησαν ειδεχθή εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού, με την πλήρη ανοχή και σιωπή του κ. Κώστα Καραμανλή, του κ. Αντώνη Σαμαρά και εκείνων που διαφοροποιούνται σήμερα όψιμα και ετεροχρονισμένα από την εγκληματική πολιτική του φιλογερμανού και δρώντος ανθελληνικά Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σίγουρα είναι καλός οιωνός που έστω και τώρα, μέλη της παλαιάς ΝΔ διαφωνούν ή προειδοποιούν για τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών επιλογών ενός ανθρώπου που κατέστρεψε την εθνική οικονομία, ισοπέδωσε την ελληνική κοινωνία και οδηγεί την πατρίδα μας σε πρωτοφανή εδαφικό ακρωτηριασμό.

Είτε το θέλουμε είτε όχι υπάρχουν ιστορικές ευθύνες τόσο για την παρατεταμένη σιωπή του κ. Κώστα Καραμανλή όσο και για την παρατεταμένη ανοχή που επιδεικνύει ο κ. Αντώνης Σαμαράς πότε συνεργαζόμενος με τον Μητσοτάκη και πότε όχι. Τόσο η παρατεταμένη σιωπή όσο και η κραυγαλέα ανοχή μπορεί να ωφελούν τα προσωπικά, πολιτικά συμφέροντα και τους πολιτικούς ελιγμούς, αλλά είναι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και του λαού.

Κατανοούμε έως ένα σημείο τόσο τον συσχετισμό δυνάμεων μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο όσο και την ισχυρότατη έξωθεν καθοδήγηση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπροστά μας έχουμε τόσο την υπογραφή των μνημονίων με τα Σκόπια όσο και τις διερευνητικές συνομιλίες με τους Τούρκους. Υπάρχει πιθανότητα να μην ψηφίσουν Καραμανλικοί και Σαμαρικοί υπέρ των Σκοπίων και να «συμπληρωθούν» οι απώλειες των ψήφων από εκείνες του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ιστορική την συμφωνία των Πρεσπών.

Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό και το έθνος, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί που δικαιολογημένα και σωστά δείχνουν ότι βρίσκονται τώρα απέναντι στη νοσηρότητα της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν αποδεχθεί έως σήμερα εντός και εκτός της Βουλής είτε με τη σιωπή τους είτε με την ανοχή τους σειρά διαπραχθέντων εγκλημάτων σε βάρος της κοινωνίας και των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

 

Επί δύο έτη ο σημερινός πρωθυπουργός υλοποιεί οδηγίες του Βερολίνου τόσο με την μυστική τριμερή διάσκεψη στην πρωτεύουσα της Γερμανίας όσο και με τις διερευνητικές συνομιλίες. Επί δύο έτη δεν εμποδίζει όλες τις κινήσεις του Ερντογάν τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στο Αιγαίο. Στο ίδιο διάστημα καταστρέφεται πλήρως η εθνική οικονομία και εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται σε απελπισία. Καινούργια οικονομικά μνημόνια τεκταίνονται και τα χρέη πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο για τη δύσμοιρη πατρίδα μας αυξάνοντας τη δουλεία και την κατοχή.

Για τίποτα από αυτά δεν έχουν μιλήσει δυστυχώς τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο κ. Σαμαράς. Περιορίστηκαν μόνο στα εθνικά θέματα, αλλά είναι αντιληπτό σε όλους ότι η πτώση του συνόλου της κοινωνίας στην οικονομική άβυσσο ανοίγει κερκόπορτες για τους Τούρκους.

Είναι οφθαλμοφανές ότι η παράταξη που ίδρυσε ο κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής θρυμματίζεται, τριχοτομείται και θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι Έλληνες αισθάνονται πικρία και απελπισία για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχουν ιστορικές ευθύνες για τους πρώην πρωθυπουργούς και όσους ψήφιζαν μνημόνια και ανέχονται μέχρι σήμερα να ελέγχεται η πολιτική ζωή του τόπου από το Βερολίνο. Ουδείς μπορεί να προφασιστεί ελαφρυντικά. Και ήξεραν και γνώριζαν».

loading...