Μόρφου Νεόφυτος κατά Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου-Τι είπε για “σκοτεινές δυνάμεις” και για το κοινό Πάσχα με Ρ/Καθολικούς & Εβραίους Μίλησε για δυνάμεις άλλων θρησκειών, άλλων δοξασιών, σατανιστές, φανατικούς Σιωνιστές που θέλουν να επιφέρουν σύγχυση στις εορτές των Ορθοδόξων

“Ένας που κάνει την Ανάσταση μπορεί να κάνει και Επανάσταση”, έστειλε σαφέστατο μήνυμα ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος προς πάσα κατεύθυνση στο σαββατιάτικο κήρυγμά του.


Με αφορμή την αλλαγή ώρας της Ανάστασης, μίλησε για “σκοτεινές δυνάμεις” που θέλουν οι Ορθόδοξοι να γιορτάσουν το Πάσχα όχι την ημέρα που πρέπει, για δυνάμεις άλλων θρησκειών, άλλων δοξασιών, σατανιστές, φανατικοί Σιωνιστές που θέλεουν να επιφέρουν σύγχυση στις εορτές των Ορθοδόξων.


Δεν έλειψαν τα “πυρά” κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

“Δυστυχώς στην Ελλάδα οι Αρχιερείς, ακόμη και αυτός ο Αρχιεπίσκοπος, συμφώνησαν η Λειτουργία του Πάσχα να γίνει ώρα 9, δηλαδή ώρα 11 θα είναι τελειωμένη, δηλαδή θα γιορτάσουν το Πάσχα την δεύτερη μέρα. Θέλουν να ανατρέψουν τον εορταστικό νόμο της Ορθοδόξου Εκκλησίας” είπε.


Ανέφερε επίσης πως “υπάρχει σχέδιο. Θέλουν ένα Πάσχα, πρώτα με τους Ρ.Καθολικούς και μετά με τους Εβραίους, για να οδηγήσουν σε μια πανθρησκεία, πριν την παγκόσμια δικτατορία. Όταν τα λέγαμε μας έλεγαν συνωμοσιολόγους. Χρησιμοποιούν και την ασθένεια, η οποία όντως υπάρχει, την τρραβούν από τα μαλλιά, εκφοβίζεται ο λαός μας, μάσκες διπλές, τριπλές αύριο, με εμβόλια που δεν έχουν δοκιμαστεί” . Υπενθυμίζεται πως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ πρώτο εχει αναφερθεί στις πληροφορίες για κοινό εορτασμό του Πάσχα.


“Για εμάς το πιστοποιητικό είναι οι βαπτισμένοι και οι μυρωμένοι” τόνισε επίσης. “Και ούτε 50 , 40 και 30, όσοι έρθουν!” είπε ακόμη.


“Αν θέλετε να έρθετε με μάσκα εντάξει αλλά να προσκυνάτε χωρίς μάσκα” κατέληξε.


Δεν υπάρχουν σχόλια :