ΑΙΜΑΤΟΧΡΩΟ ΜΥΡΟ ΑΝΑΒΛΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΑΠΑΛΥΝΟΥΣΑ ΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. «ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ» ΛΕΕΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ!

Η «ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ» ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ; ΠΑΝΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ…


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ COVID19! 

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Σαρακοστής ένα θαύμα έγινε στη Μόσχα: η εικόνα της Παναγίας η επονομαζόμενη « «Απαλύνουσα τας Σκληράς Καρδίας» που μυροβλίζει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια

άρχισε ν΄αναβλύζει μύρο κόκκινου χρώματος.

Ο φύλακας της εικόνας ο Sergueï Fomine,διηγήθηκε στο site Pravoslavie.ru πως έγινε αυτό κι ανέφερε ομοίως τις περιπτώσεις τις πολύ πρόσφατες θεραπειών από τις προσευχές που επιτελέστηκαν μπροστά στην εικόνα.

Η σύζυγος του Sergei, η Μαργαρίτα Margarita,απέκτησε αυτή την εικόνα από ένα απλό κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών το 1990.Η εικόνα άρχισε ν΄αναβλύζει μύρο το 1998, κι από τότε αυτή συνεχίζει στην πράξη αδιάκοπα. Ένα μικρό παρεκκλήσι προορισμένο για την εικόνα δομήθηκε τώρα σε μια νέα γειτονιά της Μόσχας.

– Serge, πως ανακαλύψατε ότι το χρώμα του μύρου έγινε κόκκινο;

-To δεύτερο Σάββατο της Μεγάλης Σαρακοστής η σύζυγός μου μάζεψε το μύρο και δεν παρατήρησε καμιά αλλαγή. Αλλά δυο μέρες μετά τη Δευτέρα μέσα στην μικρή μας εκκλησιά που είναι αφιερωμένη στην εικόνα « «Απαλύνουσα τας Σκληράς Καρδίας », στο χωριό Batchourino, στο νέο τμήμα της Μόσχας ήρθε ένας ιερέας από μια άλλη ενορία. Αυτός είχε ένα γιο καρκινοπαθή και ζήτησε συγκεκριμένα βαμαβάκι εμποτισμένο από το μύρο κι όχι μόνο μύρο αυτό καθ’ εαυτό. 

Εμείς το βγάλαμε από την κορνίζα με το τζάμι της εικόνας κι αυτό αποδείχθηκε πως ήταν ολοσχερώς κόκκινο ενώ τέτοιες σταγόνες δεν ήταν ειδικότερα ορατές aπάνω στην εικόνα.Που σημαίνει πως δεν παρατηρήσαμε κάτι ιδιαίτερο: όλα ήταν ως συνήθως και μου είναι δύσκολο να πω τι ακριβώς συνέβη. Αλλά έγινε έτσι. Προσευχόμαστε.

-Παρατηρήσατε προηγουμένως κάτι παρόμοιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...