“Τους πετσόκοψε” ο Βίλντερς με το Ραμαζάνι: Δεν είναι το μέλλον μας-Σταματήστε το Ισλάμ

 O Γκέερτ Βίλντερς είναι Ολλανδός πολιτικός, βουλευτής και αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid”

Οαρχηγός του Ολλανδικού ακροδεξιού Κόμματος Ελευθερίας , Geert Wilders , γνωστός για τις αντι- ισλαμικές θέσεις του, προκάλεσε και πάλι την οργή των μουσουλμάνων.

O Γκέερτ Βίλντερς είναι Ολλανδός πολιτικός, βουλευτής και αρχηγός του αντι-Ισλαμικού κόμματος “Partij voor de Vrijheid”. 

Αυτήν την φορά ο Wilders, σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή το Ραμαζάνι, ζητά «στοπ του Ισλάμ».

Η ανάρτηση του Wilders, προκάλεσε αντιδράσεις στον μουσουλμανικό κόσμο με μια εξ αυτών να προέρχεται από τον Τούρκο Πρόεδρο των Θρησκευτικών Υποθέσεων Ali Erbaş και τον Εκπρόσωπο του Κόμματος του AK, Ömer Çelik .

Οι Τούρκοι χαρακτηρίζουν “φασιστική και εχθρική” την ανάρτηση του Wilders, ο οποίος δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: “Το Ραμαζάνι δεν έχει θέση στον πολιτισμό, την ιστορία και το μέλλον μας”, “Σταματήστε τον εξισλαμισμό” και “το Ισλάμ δεν ανήκει στην Ολλανδία” .

«Αυτός ο φασίστας επιτίθεται στην ανθρωπότητα ενώ επιτίθεται στο Ραμαζάνι. Το νέο πέπλο όσων είναι εχθροί της ανθρωπότητας είναι η εχθρότητα προς το Ισλάμ» σχολίασε ο Çelik είπε.

Από την πλευρά του ο Ali Erbaş σε μια δήλωση που έκανε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την θέση του Wilders, ανέφερε ότι “Ο λόγος ενός Ολλανδού ρατσιστή πολιτικού που στοχεύει το Ισλάμ, τη θρησκεία της ειρήνης και το Ραμαζανί, τον μήνα του ελέους, δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτή “

Ο Ερμπάς πρόσθεσε: “Καλώ τη διεθνή κοινότητα σε έναν συνειδητό αγώνα ενάντια στη ρατσιστική νοοτροπία που υποκινεί την ισλαμοφοβία και στοχεύει στην κοινωνική ειρήνη. Και θα συνεχίσουμε να ζούμε το έλεος του μήνα του Ραμαζανιού.”

loading...