Αλβανός κυκλοφορούσε στην Αθήνα με όπλο ελεύθερου σκοπευτή!!!

Τον συνέλλαβαν ειδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη –

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκαναν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών κατά τον έλεγχο ύποπτου ατόμου στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 09:30 το πρωί της Μ. Δευτέρας, στην οδό Πάτμου στα Κ. Πατήσια, ειδικοί φρουροί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών εντόπισαν ένα άτομο το οποίο κουβαλούσε έναν μαύρο σάκο να κινείται ύποπτα με κατεύθυνση σύμφωνα με τις πληροφορίες τα πλούσια βόρεια προάστια των Αθηνών….

Μόλις ο ύποπτος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε τον σάκο και προσπάθησε τρέχοντας να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και σε μικρή απόσταση από το σημείο κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Όταν άνοιξαν τον σάκο βρέθηκαν μπροστά σε μία ασυνήθιστη εικόνα… Μπροστά στα μάτια τους ήταν ένα πολεμικό τυφέκιο “Lee Enfield” ελεύθερου σκοπευτή διαμετρήματος 7,62 mm, το οποίο είχε ήδη προσαρμοσμένη τη σκοπευτική διόπτρα! Το συγκεκριμένο όπλο πετυχαίνει με ακρίβεια τον στόχο του μέχρι και σε απόσταση 400 μέτρων. Επίσης, βρήκαν έναν γεμιστήρα, δύο φυσίγγια (το ένα πάνω στον ύποπτο), εννέα κάλυκες, ένα ζευγάρι γάντια και ένα δίποδο σκόπευσης, δηλαδή εξοπλισμό για καλά εκπαιδευμένο sniper!

Μετά τη σύλληψη το άτομο μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών ενώ διενεργήθη έλεγχος για την ταυτοποίησή του καθώς δεν είχε επάνω του κανένα έγγραφο και συνεχώς δηλώνει διαφορετικό ονοματεπώνυμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Ασφάλεια, άνθρωπος της νύχτας ο οποίος είναι γνωστός στην πιάτσα με το παρατσούκλι “μάγειρας” και είναι φίλος του γνωστού “ταρίφα”, έδωσε στον Αλβανό 150.000 ευρώ για να μεταφέρει το όπλο στους εκτελεστές που θα αναλάμβαναν το “συμβόλαιο θανάτου” εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και ενός άλλου πολύ γνωστού δημοσιογράφου έναντι αμοιβής 10.000.000 ευρώ. Οι εκτελεστές οι οποίοι ανέλαβαν το συμβόλαιο ήταν άνθρωποι γνωστού κακοποιού, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης και είχε απασχολήσει στο παρελθόν με απόπειρες απόδρασης.

Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω της σκληρότητας των κακοποιών, η ανάκριση ήταν πολύωρη και ιδιαίτερα «πιεστική» μέχρι ο Αλβανός “μεταφορέας” να «σπάσει» και να “δώσει” αυτά που ήξερε… Όπως “ξέρασε” στην ανάκριση, οι εκτελεστές θα την “έστηναν” στον “έγκριτο” εκδότη-δημοσιογράφο από βοσκότοπο στον λόφο “Καλογρίτσα” 400 μέτρα σε ευθεία γραμμή από την οικία του στην Πεντέλη και θα τον εκτελούσαν… Αλλά πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις το σχέδιο ματαιώθηκε…

Μετά από αυτά αναμένεται ότι ο κ. Χρυσοχοίδης θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον «έγκριτο», με συνεχείς περιπολίες μηχανοκίνητων μέσων και ελικοπτέρων αλλά και με αύρες γύρω από την οικία του…

loading...