Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΕΞΟΧΟΤΑΤΗ ΠτΔ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά —

Χωρίς προηγούμενο η απόδοση τιμών των Ενόπλων Δυνάμεων, του πυρήνα του Έθνους μας, στην κα Σακελλαροπούλου και το σύντροφό της στην παρέλαση της επετείου των 200 ετών του Κράτους της Ελλάδας. Η διορισμένη Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε έναν ατιμωτικό τρόπο να προσβάλλει τους πεσόντες στο βωμό του Αγνώστου Στρατιώτη και τους ζωντανούς φύλακες του Έθνους μας.

Δυστυχώς δεν βρέθηκε ουδείς υπεύθυνος του Πρωτοκόλλου να της υποδείξει το ατόπημά της και ακόμα χειρότερα εκείνος που θα αρνιόταν να αποδώσει τις τιμές στο σύντροφό της. Η γενναιότητα των Ελλήνων πολεμιστών έχει εξαντληθεί ως γνωστόν στη μαρτυρική Κύπρο το προδοτικό 1974, μισό αιώνα πίσω πια. 

Η Ελλάδα δεν παράγει πλέον πολεμιστές παρά μόνο στη θεωρία εν αντιθέσει με τον προαιώνιο εχθρό της που συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στα σύγχρονα πεδία των μαχών. Αυτή η αντίθεση προκαλεί απορία ως προς το ποιος παίρνει τις αποφάσεις σε αυτό το Κράτος. Το ελληνικό κράτος το ίδιο ή κάποιο άλλο;

Ερώτημα αποτελεί εάν η Εξοχοτάτη έχει άλλο αίσθημα του χρόνου ποιος θα είναι ο τυχερός που θα λάβει τις τιμές των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Η Κα Σακελλαροπούλου γνώριζε αλλά επέλεξε προφανώς αυτόν τον ατιμωτικό συμβολισμό για να επιδείξει την αλαζονεία της, να προκαλέσει το κοινό αίσθημα καθώς και να επιβάλει την υποταγή των φυλάκων του Έθνους μας. 

Αν τολμά ας αποπειραθεί να το κάνει εκεί που υπάρχουν ακόμα γενναίοι στην ψυχή για να λάβει την απάντηση που της αρμόζει για τις τιμές των ηρώων που έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν την πνοή τους απέναντι στο casus belli και το παρακράτος των δειλών.

Ακόμα χειρότερα η ακριβοπληρωμένη με δημόσιο χρήμα πενήτων φορολογουμένων τις επόμενες ημέρες επιτέθηκε προσβλητικά σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί πρόθυμα κατ’ εντολή της διεθνούς τάξης, η οποία αδυνατεί όμως να δώσει αξιόπιστη επιστημονική βάση και απάντηση στο COVID-19. Μία διεθνής τάξη που παράλληλα αρνείται πεισματικά εδώ και έναν χρόνο την επίκληση του Θεού σε όσα η ανθρωπότητα αδυνατεί να επιλύσει επιστημονικά.

Πολύ χειρότερα όταν ένα Κράτος, μία Κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και η Ευρωπαϊκή Ένωση ΑΠΕΤΥΧΑΝ να προμηθεύσουν τους πολίτες τους με εμβόλια σε επαρκή ποσότητα όπως συνέβη σε ΗΠΑ και Ισραήλ και καθημερινά παίρνει αλλοπρόσαλλα μέτρα που ζημιώνουν την εθνική οικονομία και τη ζωή μας. Μία Κυβέρνηση που δεν διστάζει να χώνει 4 εκατοστά αντικείμενα στις μύτες ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ενώ προσποιείται ότι δεν γνώριζε για φερόμενους παιδεραστές τους οποίους διόριζε.

Η εξοχοτάτη ΠτΔ οφείλει να είναι πιο ταπεινή αν ενδιαφέρεται για το λαό των Ελλήνων. Εκτός και αν το αποκλειστικό ενδιαφέρον της εξαντλείται στην εξωτερική όψη της, στις τιμές για την ίδια και το σύντροφό της και στην εκτέλεση των εντολών εκείνων που την επέλεξαν.

Σε κάθε περίπτωση απέχει παρασάγγης από Πρόεδρος των Ελλήνων στις καρδιές των Ελλήνων. Αν αυτός είναι ο αυτοσκοπός της τον πέτυχε και καλή συνέχεια στο σκοτεινό έργο της.

loading...