Ποιά ελευθερία και ποιά ασφάλεια μετά το εμβόλιο!!! Το ΒΙΝΤΕΟ με τον πρωθυπουργό το είδατε;;;

 

Σαν «σφραγισμένος»… Αυτό που είπε μετά πρέπει να γίνει viral…

Την διαδικασία εμβολιασμού της ομάδας ασθενών με νοσήματα πολύ υψηλού κινδύνου που ξεκίνησε, παρακολούθησε, όπως διαβάσατε χθες, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Αγίας Παρασκευής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους για να εμβολιαστούν ενώ ευχαρίστησε το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες φροντίδας που προσφέρουν.

«Η διαδικασία λειτουργεί υποδειγματικά και θα πρέπει πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τους υγειονομικούς μας οι οποίοι με χαμόγελο υποδέχονται όλους τους συμπολίτες μας που θέλουν να εμβολιαστούν», σημείωσε ο Πρωθυπουργός.

«Είδαμε εμβολιασμένους συμπολίτες μας, κυρίως τους μεγαλύτερους, γιατί από αυτούς έχουμε ξεκινήσει, να φεύγουν από το εμβολιαστικό με το χαμόγελο στα χείλη. Παρότι δεν μπορούμε να τους δούμε, το βλέπουμε στα μάτια τους. Αισθάνονται ασφαλείς και ελεύθεροι πάλι», προσέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει πως δεν νιώθει και τόσο ελεύθερος και ασφαλής όποιος κάνει το εμβόλιο.

Το βίντεο δείχνει τον πρωθυπουργό να σκανάρει το μέτωπο σαν «σφραγισμένος» (θερμομέτρηση παρότι ο πρωθυπουργός έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου) και έπειτα να λέει στους ηλικιωμένους, παρότι έχουν εμβολιαστεί: «μασκούλες πάντα».

loading...