Γ.Τράγκας: «Μου είχαν τοποθετήσει αρκουδάκι-βόμβα – Αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι δράστες με άνωθεν εντολή»

 

«Η βόμβα εναντίον μου τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό μου επί εποχής πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο. Τότε επέκρινα τους βομβαρδισμούς Νοσοκομείων και Ορφανοτροφείων. Οι μυστικές υπηρεσίες του αλβανικού ΟΥΤΣΕΚΑ μου έβαλαν βόμβα και επί ημερών Χρυσοχοΐδη. Τοποθέτησαν 2,5 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα. Αυτή η βόμβα είχε δύο πυροκροτητές, ώστε αν δεν λειτουργήσει ο ένας να είναι εφεδρικός ο άλλος. Τοποθέτησαν ένα αρκουδάκι- βόμβα στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μου. Βρέθηκε από ανθρώπους που είχαν αναλάβει την φύλαξή μου.

Τότε ο Νασιάκος μου έδωσε ένα χαρτί να υπογράψω ότι αυτό ήταν πράξη της 17 Νοέμβρη. Και εγώ τους είπα ότι η 17 Νοέμβρη δεν βάζει αρκουδάκια- βόμβες. Τελικά υπέγραψα χαρτί που ανέφερε ότι ευθύνονται οι μυστικές υπηρεσίες. Συνελήφθη μετά από δικές μου ενέργειες μόνο ο πυροτεχνουργός της βόμβας. Για την ακρίβεια συνελήφθησαν όλοι αλλά, όπως αποκαλύφθηκε, αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι με άνωθεν εντολή. Το αποκάλυψε ο πυροτεχνουργός, ο Ματό Ουράν στο κακουργιοδικείο. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τοποθέτησε τότε δύο αστυνομικούς για φρουρά μου, τους οποίους απέσυρε πρόσφατα μετά την καταγγελία του κ. Σκέρτσου εναντίον μου.

Εφιστώ την προσοχή του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα να σκύψει το κεφάλι σε αυτά τα θέματα, γιατί στην χώρα μας χρησιμοποιούνται μέθοδοι Ερντογάν. Το 2015 μου εστάλη ένα άκρως απόρρητο έγγραφο στο σπίτι μου από τη Διεύθυνση Εγκλημάτων Βίας. Η υπηρεσία με αυτό το έγγραφο αναγνώριζε ότι χρήζω Ιδιαιτέρων μέτρων ασφαλείας. Και εγώ αναρωτήθηκα: «Γιατί χρήζω Ιδιαιτέρων μέτρων ασφαλείας»; Και αφού χρήζω ιδιαίτερης φύλαξης, γιατί απέσυραν τους αστυνομικούς μου»;

loading...