Καταγγελία πολίτη στην Ηλεία για παρενέργεια μετά το εμβόλιο: «Τι χρωστάω τώρα που είμαι σε αυτή την κατάσταση που εγώ δεν είχα πρόβλημα στη ζωή μου ποτέ»

Δείτε στο βιντεο τους ξεφτίλες δημοσιογράφους να λενε…Η γυναικα ειναι καλα αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ … ( ε τοτε τι καλα ειναι ρε ξεφτιλισμένοι;)

 Εισαγγελική έρευνα θα γίνει; Πόσα περιστατικά υπάρχουν και δεν τα λένε;;;

Όπως διαβάσατε χθες 63χρονη γυναίκα που έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού καταγγέλλει ότι τέσσερις ημέρες μετά τον εμβολιασμό της εμφάνισε θρόμβωση στο κάτω άκρο και πλέον σηκώνεται υποβασταζόμενη από τον καναπέ.

Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό της δεν αναφέρθηκε στον ΕΟΦ καθώς κανένας γιατρός δεν συμπλήρωσε την κίτρινη κάρτα, όπου καταγράφονται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Είπαν μάλιστα στην κόρη της, η οποία μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό το πρωΐ ότι ο ασθενής πρέπει να κάνει την αναφορά!

Πόσα ακόμα περιστατικά έχουν αποσιωπηθεί κατά αυτόν τον τρόπο, επειδή νοσοκομεία ΔΕΝ μπαίνουν σε διαδικασία να τα αναφέρουν;;;

Η κόρης της ασθενούς ζήτησε μάλιστα να βγουν προσωπικά από το υπουργείο Υγείας ή το νοσοκομείο Πύργου και να την διαψεύσουν.

Τα πρώτα συμπτώματα στην μητέρα της εμφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα, με τη γυναίκα να αισθάνεται ατονία, μούδιασμα στα χείλη και άλγος στ’ άκρα που την οδήγησε εκ νέου στο νοσοκομείο.

«Τι χρωστάω τώρα που είμαι σε αυτή την κατάσταση που εγώ δεν είχα πρόβλημα στη ζωή μου ποτέ» σημειώνει η γυναίκα.

«Η κυρία που ήτανε στο εμβολιαστικό κέντρο μου είπε ότι έπρεπε να γίνει κάποια κίτρινη κάρτα, και της λέω και γιατί δεν το κάνατε; Μου λέει “δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς, πρέπει ο πολίτης να το κάνει”. “Τι λέτε κυρία μου;” λέω, Εγώ μπήκα και διάβασα ο πολίτης έχει δικαίωμα να το κάνει, ο γιατρός έχει υποχρέωση να το κάνει» τόνισε.

Αναφορικά με την στάση των γιατρών η κόρη της 63χρονης είπε πως «δύο πράγματα μπορώ να υποθέσω, ή ότι θέλανε να το αποκρύψουνε, ή ότι δεν ξέρουν να κάνουνε καλά τη δουλειά τους και δεν είναι σωστά εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

loading...