ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΡΩΝΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά – 

Πολιτικό μήνυμα άνευ ουσίας το σημερινό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών που δεν πείθει για τις προθέσεις ούτε την Αυλή του πια.


Ένας ιός που τελικά αποχωρεί με την Ανάσταση Κυρίου, μία συνέχιση lockdown χωρίς επιστημονική βάση, μία αδικαιολόγητη μάσκα στους δρόμους εξαφάνισης του επί Γης ανθρώπου, ένα ασφαλές εμβόλιο χωρίς καμία εταιρική ή/και κρατική ευθύνη, ένα καθυστερημένο άνοιγμα εστίασης και ένα αμαρτωλό self-test ακόμα και σε παιδιά της Α’ Δημοτικού από τις 10 Μαίου.

Τα πάντα στο βωμό της καταστροφής της Ελλάδας και της εκτέλεσης των τουριστικών συμβολαίων της 17ης Μαίου 2021.

200 χρόνια αποικία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον τελευταίο όλων των αντιπροσώπων της διεθνούς ελίτ σε ένα διαρκές έγκλημα εις βάρος ενός λαού που αργοπεθαίνει και σιωπά ευνουχισμένος και εκβιασμένος.

Ο Πρωθυπουργός που εκτέλεσε την κοινωνία για να μην χαθεί ούτε ένας και έναν χρόνο μετά μας ενημέρωσε ότι οι πιθανότητες απώλειας κάποιας ζωής είναι λιγότερες από τον κίνδυνο ενός τροχαίου.

Παρέλαβε Κράτος και παραδίδει Φυλακή αδούλωτων Ψυχών σε μια Χώρα-Χώρο.

Οι Φρεγάτες να αρμενίζουν στη διώρυγα του Παναμά, ο ελληνικός λαός σκυμμένος με το κεφάλι μέσα στο μπουντρούμι του Χότζα Μητσοτάκη και το πρωτάθλημα στον Κυριάκο και την Αυλή του για πάντα.

Επέτειος μίας στημένης Δημοκρατίας εις όφελος της Ολιγαρχίας της Μαντάμ “Ο”.

Θύματα που έχουν εκτελεστεί ο Λαός, η Δημοκρατία και ο Στρατός της Ελλάδας σε ένα προμελετημένο έγκλημα που συνεχίζεται…

Μεγάλη Εβδομάδα και ο κλήρος έλαχε στους Έλληνες ξανά να σηκώσουν το Σταυρό του Ράιχ.

loading...