Θα γραφτεί στην ιστορία, αυτή η περίοδος της απόλυτης ξεφτίλ@ς.

Βγαίνει η Παλαιτσάκη, η κολλητή του Φουρθιώτη και λέει α έτσι είστε Χρυσοχοΐδη, Νικολάου και Καραμαλάκη, τώρα θα δείτε. Όταν μας λέγατε τι θα δείξουμε και τι δε θα δείξουμε, όταν μας λέγατε να μην δείξουμε τα βίντεο με αστυνομική βία γιατί σας εκθέτουν και όταν μας λέγατε να σας κάνουμε μεγάλα αφιερώματα, καλά ήτανε; 

Και μπορούμε και να το αποδείξουμε, έχουμε κρατήσει όλα τα sms και τα emails. 

Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων, που εκθέτει ανεπανόρθωτα κυβέρνηση, Υπουργείο προστασίας του Πολίτη και ΕΛΑΣ. Και ενώ σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι δημοσιογράφοι θα έκαναν ρεπορτάζ, θα ζητούσαν απαντήσεις, θα μιλούσαμε για τεράστια πολιτική κρίση, εδώ άκρα του τάφου σιωπή.

Και συνεχίζουμε να ακούμε πόσο καταπληκτικα χειρίζεται η κυβέρνηση τα πάντα. 

Γιατί; Για τους λόγους που ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας, όμως σιγά σιγά μαζεύονται και οι αποδείξεις. 

Γιατί σκεφτείτε λίγο, για να έχει κάνει τετοια κατάσταση η κυβέρνηση με Φουρθιώτη και παρακμιακες εκπομπές που βλέπουν 3 άνθρωποι, τι γίνεται από πίσω με καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφους. 

Φυσικά δεν ξεχνάμε και το μπιλιετακι στην ΕΡΤ, να μην παίξουν Ικαρία και Λιγνάδη, παρόλο που ούτε αυτό έπαιξε στα υπόλοιπα κανάλια και παρόλο που επιβεβαιώθηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους. 

Που ζούμε τέλος πάντων; Στην Κολομβία των Βαλκανίων ζούμε. 

Μας κυβερνάει η μαφία. 

Η απόλυτη παρακμή. 

Θα γραφτεί στην ιστορία, αυτή η περίοδος της απόλυτης ξεφτίλ@ς.

loading...