ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ… Αντισταθείτε κατά πως πρέπει

Κυνικοί ,γυμνοσαλιαγκες ,πονηροί ,οικονομικοί δολοφόνοι ,αδίστακτοι νέοεθνοσωτηρες ,χονδρομιζαδοροι του κρατικού χρήματος ,νεοφιλελεδες που δεν μπορούν να σταθούν στην αγορά και φροντίζουν με νομοθετικές ρυθμίσεις να μείνουν ατιμώρητοι για τις στάχτες που κάνουν από το κρατικό χρήμα ,δηλαδή το δικό μας χρήμα ,το δικό μας αίμα ,τη δική μας αξιοπρέπεια ,τη  δική μας σύνταξη ,τη  δική μας θέση εργασιας ,το δικό μας πτυχίο που θέλουν να το κάνουν κουρελοχαρτο ,τη  δική μας οικογενειακή επιχείρηση ,το μαγαζάκι ,το ελεύθερο επάγγελμα ..

Τι χρεια έχομεν μαρτύρων ;

Η αλαζονεία τους τοιαύτη ,…ξεχιλιζει όπως του παγωνιου η ξιπασια που ενώ δεν μπορεί να πετάξει θέλει να μας θαμπώσει με τα πλουμιστα φτερά του .

Έχουν γι αυτή την δουλειά τα ταισμενα ΜΜΕ  δημόσια και ιδιωτικά που δεν έχουν ούτε καν παγώνια αλλά παπαγάλους κάθε είδους, ,τρολλ καρακάξες και σουσουραδες ..

Δεν μας πρέπει τέτοια καταφρονια .

Μέρες που ναι αν κάτι πρέπει να θυμόμαστε από το 1821  είναι οι φυλακες που περίμεναν τους αγωνιστές ,η δολοφονία του Καποδίστρια ,αλλά και ότι ακόμα και τότε υπήρξαν ανυπότακτα πνεύματα όπως οι δικαστές Τσερτσετης και Πολυζωίδης  που αρνήθηκαν να εκτελέσουν τις επιταγές της τότε αντιβασιλείας .

Αντισταθείτε 

Κάθε μέρα που περνάει με τους ανίκανους αλλά αποτελεσματικούς στην χλεύη ,την οικονομική μας εξόντωση ,τον ηθικό ξεπεσμό και την ανεπάρκεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας που το αφήνουν να νοσεί ,

έχει  τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές και οικονομική δυσπραγία των μεσαίων των μικρομεσαίων και των εργαζομένων ,της νεολαίας ..

Αντισταθείτε …

Αντισταθείτε κατά πως πρέπει …

Θοδωρης Σπηλιοπουλος

loading...