Και εσύ τέκνον Κυριάκο;




 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας – 

Οι ομοφυλόφιλοι είναι άνθρωποι με μερικές μάλιστα ξεχωριστές ευαισθησίες. Είναι σκεπτόμενοι και κάποιες φορές με αξιόλογο έργο. Είναι φορτωμένοι βέβαια και με ένα μέγα ρυπαρό πρόβλημα που εντέχνως προσπαθούν να το περάσουν ότι δεν είναι και τόσο πρόβλημα.

Και κάπως έτσι ως ένα σημείο ίσως χρειάζονται κατανόηση, οίκτο και συμπάθεια.

Αυτό όμως πολύ απέχει από το να καταφέρνουν με την όποια εξυπνάδα ή πονηριά τους να τους χαρίζονται συχνά ισχυρές θέσεις τις οποίες θα χρησιμοποιούν βέβαια κατά τα γνωστά εξαιτίας της ανεξάντλητης δίψας τους προς άγραν νεαρών παιδιών που, έχοντας ανάγκες, υποκύπτουν τελικά ως γνωστόν στην ισχύ τους!

Είδαμε πρόσφατα παρόμοιες επιλογές των κρατούντων και τι φοβερή εκφυλιστική έως και καταστροφική εκμετάλλευση άσκησαν μετά αυτοί σε δεκάδες αν όχι και εκατοντάδες μολυσμένα από αυτούς παιδιά…

Η προστασία της ηθικής τάξης λοιπόν αλλά και η τήρηση των σεβαστών κανόνων περί αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών για τον λαό μας, και προστασίας τους βάλλεται αναίσχυντα από το ίδιο το σύστημα και τους τομεάρχες του… Θέσεις παραγωγών ή παρουσιαστών χωρίς δίπλωμα σπουδών, και χωρίς διαγωνισμό, δηλαδή προς περιφρόνηση άλλων άξιων, χαρίζονται επιλεκτικά σε αυτούς. Ύμνους υπέρ κάθε τέτοιου δοτού δε, δήθεν με ειδικότητες και επιδόσεις τους (που ουδόλως κατέχουν) ακόμα και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ, ως πιστοποίηση και για να παρασύρουν κόσμο πού θα ποδηγετείται πλέον από αυτούς..

Θα ακολουθήσουν λίγο μετά και πάλι ακολασίες, νέα σκάνδαλα που το σύστημα εν γνώσει του με τον τρόπο του φυτεύει και όταν ξεσπάσει το κακό κάνει πως δεν ήξερε τίποτα. Και μετά λέμε ότι φταίει ο φονιάς…

Οι Άθλιοι τότε επί Ουγκώ, ήταν ένα κομμάτι ταπεινωμένου και καταφρονεμμένου λαού.

Σήμερα άθλιοι και τρισάθλιοι είναι μερικοί ακάθαρτοι ανάλγητοι και ισχυροί της εξουσίας, που δεν λογοδοτούν ποτέ ενώ ποδοπατούν τα πάντα.

Και τώρα πια επανάσταση όπως τότε, δεν έρχεται…

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας

loading...