Αστεία κυβέρνηση: Τώρα απειλεί με άρση των διαδημοτικών μετακινήσεων αν δεν είμαστε καλα προβατάκια: «Με μέτρο αλλιώς θα το πάρουμε πίσω»!


 Πρώτα ανακοίνωσαν χαλάρωση των απαγορεύσεων και τώρα λένε ότι θα τις επαναφέρουν!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της -με σταγονόμετρο- άρσης των μετακινήσεων από δήμο σε δήμο, και αυτό μόνο τα Σαββατοκύριακα, τώρα η κυβέρνηση απειλεί τον κόσμο, ότι εάν σημειωθούν «συνωστισμοί» θα πάρει πίσω το μέτρο!


Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από αυτό το Σαββατοκύριακο και... "πιλοτικά" (sic)  θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με το αυτοκίνητο, ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε πως αυτό το μέτρο μπορεί να αρθεί!


Ο κ. Χαρδαλιάς είπε: «Θέλουμε να εκτονωθεί και να ασκηθεί ο κόσμος, όμως αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες. ‘Αρα από το Σάββατο αυτό πιλοτικά ανά οικογένεια ή μέχρι 3 άτομα η μετακίνηση αλλά με ξεκάθαρη σύσταση εκ μέρους μας αποφυγής συνωστισμών και κατάχρησης της δυνατότητας αυτής και κυρίως με υποχρεωτική χρήση μάσκας.


Χρησιμοποιούμε με φειδώ με μέτρο με σύνεση τη δυνατότητα διαδημοτικής μετακίνησης τα Σαββατοκύριακα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση του μέτρου λόγω νέων συγχρωτισμών λόγω νέων συνωστισμών.


Ας βγούμε λοιπόν από τα σπίτια μας, με μέτρα, ας εκτονωθούμε μακριά όμως από συνωστισμούς σε σπίτια και μικρούς χώρους που ούτως ή άλλως το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ευνοούν τη διασπορά και τη μετάδοση του ιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια :