Οργανώνουν απροκάλυπτα τους αλλοδαπούς ως κίνημα «BLM» μέσα στην Ελλάδα! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, vid/pic

 Η χώρα έτοιμη να ζήσει εικόνες καταστροφής…

Το αριστερό ΚΕΕΡΦΑ, στα πλαίσια του διεθνιστικού αγώνα του, αποφάσισε, με αφορμή την παγκοσμιοποιητική απεργία της Πρωτομαγιάς, να οργανώσει τους παράνομους μετανάστες ως κίνημα «Black Lives Matters», το οποίο στις ΗΠΑ και όχι μόνο καταστρέφει περιουσίες και ξυλοκοπεί πολίτες στο όνομα του δήθεν αντιρατσισμού.

Όπως δήλωσε στα social media, θα κατεβάσει στον δρόμο «μετανάστες» να διαμαρτυρηθούν ως κομμάτι του κινήματος Black Lives Matter: «Στις 6 Μάη θα δείξουμε τη δύναμή μας κάνοντας πράξη το σύνθημα «Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι»!

Δείτε την αφίσα και την ανακοίνωση:

βίντεο που κυκλοφορούν, τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και δείχνουν πως οι Πακιστανοί έχουν γίνει κράτος εν κράτει, αψηφούν την καραντίνα και το φωνάζουν, ενώ  παράλληλα κουβαλούν οπλισμό.
Αυτούς οργανώνουν αριστεριστές ως κίνημα «BLM»!
Το κράτος λάμπει δια της απουσίας του και το μόνο που πράττει είναι να στέλνει δυνάμεις ασφαλείας στα διόδια, προκειμένου να εμποδίζουν πολίτες να μετακινηθούν.
βίντεο Πακιστανών (στην πλειονότητα), οι οποίοι μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα και προκαλούν τους Έλληνες, ενώ κάποιοι τους οργανώνουν απροκάλυπτα σε κίνημα που αργά ή γρήγορα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, δεν αποκλείεται να δράσει κατά των Ελλήνων, επιφέροντας χάος.

loading...