Σπείρα ηλιθίων κλέβει χρηματοκιβώτιο – BINTEO

 

Ληστεύουν βενζινάδικο, βλέπουν και παθαίνουν να φορτώσουν το ασήκωτο χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο, και μετά…

Το χρηματοκιβώτιο ήταν τόσο βαρύ, που επτά άτομα προσπαθούσαν επί ώρα με όλη τους τη δύναμη να το σηκώσουν για να το φορτώσουν στο πορτμπαγκάζ του μικρομεσαίου σεντάν (Corolla;).

Το χρηματοκιβώτιο ήταν η λεία από ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο BP στο Western Cape της Ν. Αφρικής. Όμως η ληστεία ήταν το εύκολο μέρος της όλης δουλειάς. Το δύσκολο αποδείχτηκε πως ήταν η φόρτωση, αφού το χρηματοκιβώτιο ήταν πραγματικά ασήκωτο.

Οι ληστές πρέπει να το ήξεραν αυτό, αφού συμμετείχαν επτά από αυτούς στην επιχείρηση. Όμως ούτε αυτός ο μικρός στρατός ήταν αρκετός. Μετά από πολλές άκαρπες και χρονοβόρες προσπάθειες να το σηκώσουν για να το βάλουν στο πορτμπαγκάζ, τους έκοψε να το «τουμπάρουν» και τελικά το φόρτωσαν.

Όμως δεν το σιγούρεψαν κι έτσι, όταν ο αγχωμένος οδηγός πάτησε το γκάζι για να φύγει, το χρηματοκιβώτιο έπεσε ξανά στο δρόμο. Φτου κι απ’ την αρχή; Το video δεν το δείχνει, αλλά οι κακοποιοί δείχνουν μάλλον απογοητευμένοι.

Και έστω ότι το ξαναφορτώνουν. Ποιος εγγυάται ότι δεν θα ξαναπέσει, αφού φαίνεται πως δεν έχουν σχοινί για να το δέσουν;

Κι αν βρουν σχοινί, θα αντέξουν οι αναρτήσεις και τα λάστιχα; Και πώς θα ξεφύγουν αν τους κυνηγήσει η αστυνομία;

Εύλογα ερωτήματα, που δυστυχώς οι κάμερες κλειστού κυκλώματος αφήνουν αναπάντητα. Αλλιώς θα κάναμε κι άλλα γέλια…

loading...