“Εγώ θα πάω να κάνω Πάσχα με το Νεκρό 9χρονο παιδί μου” -Λύγισαν οι Αστυνομικοί

 Το τραγικό περιστατικό συνέβη εχτές σε διόδια στην Εθνική οδό την ώρα ελέγχου απο Αστυνομικούς. Το ζευγάρι ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν σε έλεγχο της Αστυνομίας.

Οι Αστυνομικοί περίμεναν απο το ζευγάρι να τους δείξει κάποια έγγραφα.

Δεν έβλεπαν σούβλες ή κάτι άλλο που να θύμισε εκδρομείς. Αυτό που είδαν, ένα ζευγάρι, με την γυναίκα μαυροφορεμένη να κάθετε στο κάθισμα του συνοδηγού. “Εγώ δεν έχω κανένα χαρτί να σας δείξω τους λέει. Το μόνο που θα σας πω είναι οτι πάω να κάνω Πάσχα συντροφιά με το 9 ετών νεκρό παιδί μου”.

Πάγωσαν οι Αστυνομικοί, μόλις άκουσαν αυτά τα λόγια απο την μαυροφορεμένη γυναίκα.

Και η γυναίκα συνέχισε:

“Είχαμε πάει για περιστασιακή εργασία, εγώ και ο σύζυγός μου σε αυτό το μέρος. Ξαφνικά το παιδί μας αρρώστησε. Μέσα σε λίγες ημέρες το χάσαμε απο κοντά μας, παρόλο που οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή.”

Δακρυσμένη η χαροκαμμένη γυναίκα έδειχνε στους Αστυνομικούς φωτογραφίες του παιδιού, όταν ήταν στη ζωή, αλλά και απο το μνήμα του.

Φυσικό ήταν να λυγίσουν στο άκουσμα αυτής της τραγικής ιστορίας. Ελπίζουμε η χαροκαμμένη γυναίκα με τον σύζυγό της να κατάφερε και να πήγε στο μέρος που ήθελε για να νοιώθει αυτές τις Άγιες ημέρες κοντά στο παιδί της. Το τραγικό περιστατικό μας το αφηγήθηκε άνθρωπος που την ίδια ώρα περίμενε και εκείνος τον έλεγχο της Αστυνομίας στα διόδια.

https://hairt.gr

loading...