Η «γερμανοποίηση» της Ελλάδας: 80 έτη μετά την εισβολή το... γιορτάζουν στα ΧανιάΣτα Χανιά, η γενέτειρα της οικογένεια Μητσοτάκη, ετοιμάζεται να τιμήσει τους Γερμανούς εισβολείς, επί τη ευκαιρία των 80 ετών από την αεραπόβαση και την σκληρή Κατοχή με χιλιάδες εκτελέσεις αθώων Κρητικών που την ακολούθησαν!

Η «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών» κατόπιν αδείας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα καλέσει Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για μία εβδομάδα στην Κρήτη και το Μάλεμε των Χανίων, προκειμένου να... τιμηθεί η πρώτη μείζων επιχείρηση αεραπόβασης στην σύγχρονη στρατιωτική Ιστορία!

Ναι! Θα τιμήσουν την γερμανική εισβολή και συνακόλουθα φυσικά, και το ναζιστικό κόμμα που την αποφάσισε ως ηγεσία της Γερμανίας! Πάλι καλά που δεν κάνουν και μνημόσυνο στον Αδόλφο Χίτλερ!

Εκτός και αν κάποιος μας πει ότι «άλλο ήταν η εισβολή και η επιχείρηση και άλλο η ναζιστική ηγεσία της Γερμανίας»! Μόνο αυτό δεν μας έχουν πει ακόμα...

Η αφίσα για το... event λέει επί λέξει:

«ΚΡΗΤΗ, ΕΛΛΑΔΑ. Πέρασαν ακριβώς 80 χρόνια από το άλμα των ειδικών δυνάμεων του Τρίτου Ράιχ που κατέκτησαν το νησί της Κρήτης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την γενναιότητά τους», ενώ δίπλα προσθέτει: «17-23 Μαΐου 2021. Ας τιμήσουμε τους πεσόντες αλεξιπτωτιστές αδερφούς μας που πραγματοποίησαν με επιτυχία την πρώτη εναέρια στρατηγική επιχείρηση στην Ιστορία».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και... Έλληνες:


Την ώρα που στην Ουκρανία θεριεύει ο νεοναζισμός με της γερμανικές σημαίες του Γ'Ράιχ να κυματίζουν στις Ταξιαρχίες των μισθοφόρων του καθεστώτος του Κιέβου, στην Ελλάδα, τα μαύρα φαντάσματα του φρικτού παρελθόντος ξαναζωντανεύουν και προσβάλουν την φήμη των Ελλήνων που αντιστάθηκαν και πέθαναν για την ελευθερία. Θα το επιτρέψουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια :