Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη Έφη ένα χρόνο μετά

Μετέβη στην ανακρίτρια με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου κάτω από άκρα μυστικότητα

Η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα ομολόγησε το έγκλημά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα.

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη» είπε χαρακτηριστικά. Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. Η Εφη Κακαράντζουλα έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Η πρώτη φωτογραφία της 34χρονης Ιωάννας σοκάρει!

Το ιστορικό της επίθεσης

Η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, άλλαξε για πάντα το πρωί 20ης Μαΐου 2020 που πηγαίνοντας στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Αιτία όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η ερωτική αντιζηλία.

Φερόμενη ως δράστης είναι μια 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, η οποία συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο.

Μάλιστα, η Ιωάννα απάντησε τον Δεκέμβρη σε όλα όσα έλεγε η 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε. Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο»!

loading...