Αποκαλυπτικοί αριθμοί: Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί & το 3ο lockdown εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα και οι θάνατοι!

Κατά 500% αυξήθηκαν τα κρούσματα

Μέσα Ιανουαρίου όταν και ξεκινούσε το πρόγραμμα του εμβολιασμού στην Ελλάδα τα κρούσματα ήταν 578 ημερησίως κατά μέσο όρο.

Από τότε η Ελλάδα μπήκε στο τρίτο lockdown (είχαν ανοίξει τα καταστήματα την περίοδο των Χριστουγέννων), ενώ προχώρησαν αρκετά οι εμβολιασμοί, καθώς μέχρι σήμερα έχουν γίνει περίπου 2,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί, ενώ 770.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί και με τη δεύτερη δόση. Αν υπολογίσουμε πως συνολικά τα κρούσματα του κορωνοϊού έχουν ξεπεράσει τις 315.000 (τα πραγματικά είναι πολλά περισσότερα), τότε ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών είναι θεωρητικά «ασφαλή» απέναντι στον κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, με τους «ειδικούς» και την κυβέρνηση να ψάχνουν διαρκώς «δικαιολογίες» και να επιρρίπτουν τις ευθύνες στους πολίτες, αντί να ζητήσουν ένα «συγγνώμη».

Χαρακτηριστικές είναι και η δηλώσεις που έκανε σήμερα η καθηγήτρια Αθηνά Λινού, σύμφωνα με την οποία ο εγκλεισμός θα έπρεπε να ήταν το τελευταίο μέτρο και όχι το πρώτο.

Όπως βλέπουμε στον παρακάτω αποκαλυπτικό πίνακα στα μέσα Ιανουαρίου είχαμε 578 κρούσματα ημερησίως κατά μέσο όρο, ενώ τώρα φτάσαμε κοντά στις 3.000! Ουσιαστικά τα κρούσματα πενταπλασιάστηκαν. Παράλληλα οι νεκροί από 23 που ήταν τότε κατά μέσο όρο, τώρα είναι 76, δηλαδή περίπου οι τριπλάσιοι, ενώ τριπλάσιοι είναι και οι διασωληνωμένοι.

Χθες ο ΕΟΔΥ μπορεί να ανακοίνωσε «μόνο» 1.829 νέα κρούσματα, αλλά αυτό έγινε γιατί ήταν λίγα τα τεστ (λόγω Κυριακής), παράλληλα καταγράφηκε ρεκόρ σε διασωληνωμένους, οι οποίοι έφτασαν τους 841.

Γιατί συμβαίνει όλο αυτό;

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, ακολούθησαν την «κινεζική εφεύρεση» των lockdown, καθώς θεώρησαν πως θα καταφέρουν να κερδίσουν τον κορωνοϊό, κλειδώνοντας τους πολίτες στα σπίτια τους.

Παρόλα αυτά εδώ και πάνω από έναν χρόνο η πανδημία δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο και αντί να ζητήσουν «συγγνώμη», απλά περιμένουν το καλοκαίρι για να πανηγυρίσουν για… τα εμβόλια τα οποία θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι έχουν εκτινάξει τα κρούσματα! Άδικα; Από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια άρχισε η ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων και της πανδημίας!

Γιατί; Γιατί το όλο εγχείρημα βασίστηκε επάνω σε ένα ψέμα: Ότι όποιος κάνει το εμβόλιο γλιτώνει από τον Covid-19

Κανείς δεν είχε το θάρρος από την κυβέρνηση να πει ότι απλά αυτός που κάνει το εμβόλιο, το οποίο αν πρόκειται για αυτά της Pfizer/BioNTech και Moderna έχουν διάρκεια ανοσίας μόλις 6-8 μήνες, όπως οι ίδιες οι εταιρείας παραδέχθηκαν, αλλά το κυριότερο, δεν παύουν να μολύνονται και να μεταδίδουν τον ιό οι εμβολιασμένοι!

Απλά γίνονται ασυμπτωματικοί! Και μολύνονται και μεταδίδουν!

Απλά δεν αρρωσταίνουν οι ίδιοι. Αυτό δεν το είπαν εταιρείες και κυβέρνηση ή τουλάχιστον δεν ενημέρωσαν τους πολίτες με σαφήνεια, με αποτέλεσμα, παρά την έστω αργή πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος, οι εμβολιασμένοι να θεωρούν ότι είναι ασφαλείς για τους οικείους τους μέσα στα κλειστά σπίτια τους, αλλά ουδόλως αυτό συμβαίνει.

Τι θα γίνει τώρα;

Θα περιμένουν να ζεστάνει ο καιρός, να αποδυναμωθεί ο ιός και τίποτα άλλο…

Και την ίδια ώρα… από Μάιο-Ιούνιο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά όσοι εμβολιάστηκαν στην αρχή του προγράμματος «Ελευθερία», με τους «ειδικούς» να λένε πως πρέπει να γίνονται εμβολιασμοί με τα «ύποπτα» εμβόλια της AstraZeneca και της Johnson & Johnson γιατί… δεν βγαίνουν τα νούμερα.

loading...