ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. 105.000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ KHARKOV!!!

ΑΡΠΑΞΕ ΦΩΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες από τη Μόσχα αναφέρουν ότι επίκειται γενική επιστράτευση το επόμενο διάστημα στη Ρωσία…Ρώσικες τοπικές πηγές

υπογραμμίζουν πως 105,000 στρατιώτες του ουκρανικού στρατού περικυκλώθηκαν από τις ρώσικες δυνάμεις.Τύμπανα πολέμου στην Ουκρανία πέραν της υπερσυσώρευσης στρατευμάτων στη γραμμή επαφής.

Ενδεικτικό του κλίματος και της έκρυθμης κατάστασης είναι ότι στο Kharkov Τάγματα θανάτου Ουκρανοί νεοναζί έκαψαν τη σημαία της Ρωσίας αφού την ποδοπάτησαν, και δήλωσαν έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον της.

Δηλωτικό της όξυνσης ο ΓΓ. του ΝΑΤΟ Stoltenberg θα συναντηθεί με τον ΥΠΕΞ Ουκρανίας Dmytro Kuleba στην έδρα του ΝΑΤΟ στις 13 Απριλίου σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του ΝΑΤΟ την Oana Lungescu.

Θ΄ακολουθήσει συνέντευξη τύπου.Ο ΥΠΕΞ θα λάβει μέρος στο meeting της Επιτροπής ΝΑΤΟ -Ουκρανίας..Σύμφωνα με τα ουκρανικά μίντια “το meeting NATO αύριο θα γίνει με πρωτοβουλία της Ουκρανίας στο πλαίσιο άρθρου 15 της Ειδικής Συνεργασίας Ουκρανίας-ΝΑΤΟ.”

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...