Ξέραμε πριν 10-20 χρονια όταν είχαμε πυρετο και βηχα,αν είχαμε και υποξία?

 Θα πρεπει καποια στιγμη,μολις καθησει αυτος ο κουρνιαχτος,να δουμε το προφιλ ολων οσων νοσησαν βαρια και καποιοι πεθαναν απο κορονοιο!

Δεν ειμαι γιατρος,αλλα οταν βλεπω πχ να κολαει κορονοιο πολυ βαρια ενας 50 χρονος και η κορη του αρκετα βαρια και η γιαγια στο χωριο που πηγαινουν και την βλεπουν καθε Σαββατοκυριακο,ηταν θετικη ασυμπτωματικη,εχω απορειες!

Θα πρεπει να δουμε η επαρχια(τα χωρια) σε τι ποσοστο,αναλογικα,δωσαν σοβαρα κρουσματα σε σχεση με τις αστικες πολεις?

Στα χωρια μπορεις να εισαι εξω στο κηπο σου ολη μερα χωρις SMS και μασκες και να μαζευεις Βιταμινη D,που ειναι βασικη βιταμινη για την αμυνα του οργανισμου!

Που  οι ανθρωποι των πολεων,ιδιως ηλικιωμενοι και αναπηροι,την ειχαν σε ελλειψη ουτως η αλλως και τωρα με την καραντινα,φανταστειτε ποσο μας λειπει!

Η ανεξελεκτη χρηση αντιβιωτικων με την δικη μας συγκαταθεση,αλλα πολλες φορες και οι γιατροι για να πανε ταξιδακια τζαμπανταν δωρο των φαρμακευτικων,συνταγογραφουσαν αντιβιωση ακομα και για συναχι! Και φυσικα η παθητικη χρηση αντιβιωτικων μεσω της υπερκαταναλωσης κρεατος!

Παλαιοτερα τις αμυγδαλες μας,οι γιατροι,μας τις πετουσαν με το παραμικρο! Πυωδη αμυγδαλιτιδα και χειρουργειο! Μας λεγαν οι γιατροι οτι δε μας ειναι χρησιμες!

Ομως οι αμυγδαλες ειναι πολυ χρησιμες για το ανοσοποιητικο μας! Ειναι τα φιλτρα που σταματανε τους ιους που εισερχοντε απ τη μυτη και το στομα μας και καταλειγουν στους πνευμονες!

Να δουμε ποιοι απ  αυτους που νοσησαν, ειναι καπνιστες,εχουν ΧΑΠ,κυστικη ινωση πνευμονων!

Ποιοι απ αυτους εχουν κατοικιδια μεσα στο σπιτι τους,που κυλιουντε πανω στους καναπεδες και τα κρεβατια τους!

Να δουμε και την οξυτητα του ιου,που ειναι περιπου ph 8!

Αρα σε τροφες οξυνες που εχουν ph πανω απο 8,ο ιος δεν μπορει να επιβιωσει!

Ποιες τροφες ειναι αυτες?

Πχ φυσικος χυμος πορτοκαλιου,γκρειπφρουτ,σκορδο….!

Ομως ολη αυτη η διαφημιστικη καμπανια των τελευταιων ετων με τα συμπληρωματα διατροφης,εχουν αντικαταστασει το πιρτοκαλακι μας,με μια ταμπλετα 1000mg Βιταμινη C! Που δε ξερω αν η ταμπλετα εχει υψηλο ph! Πχ το πορτοκαλι εχει ph 9.5!

Οσο για το σκορδο,μας ενοχλει στο γλωσσοφιλο και ειναι απαγορευμενο στα νοικοκυρια!

Και το τελευταιο,αυτο το οξυμετρο που μπηκε σε καθε Ελληνικο σπιτι και μετριομαστε ολη μερα! 

Ξεραμε πριν 10-20 χρονια οταν ειχαμε πυρετο και βηχα,αν ειχαμε και υποξια?

Τωρα ομως αν δουμε μια υποξια κατω απο 94,τρεχουμε στα νοσοκομεια και την παταμε!!

Ο ιος υπαρχει,τα εμβολια εχουν βγει για το καλο του ανθρωπου,αρκει το προφιλ των ανθρωπων που θελει να μας πεισει οτι νοιαζοντε για το καλο μας,να ειναι αξιοπρεπεις,τιμιοι και φερεγγυοι!

Γ.Ν

loading...