Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 0,1% ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ


ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!!!
Η μετάδοση του ιού στον εξωτερικό χώρο σύμφωνα με μελέτες Μάρτη 2021 αντιστοιχούν σε 0, 1% επί της συνολικής μετάδοσης του.(σσ. οπότε

είναι έγκλημα το παρατεταμένο lockdown που έκλεισαν τον κόσμο σπίτι και τώρα το παίζουν πανικόβλητοι)

Μόλις 262 περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε υπαίθριες δραστηριότητες από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία

Ο καθηγητής Mike Weed από το Πανεπιστήμιο του Καντέρμπουρυ, ο οποίος μελέτησε 27.000 περιπτώσεις Covid-19, λέει ότι οι υπαίθριες συγκεντρώσεις είναι ασφαλείς εάν συνοδεύονται από σωστή διαχείριση κινδύνου. (σσ. προς τι η αναστολή της αρχής του συνέρχεσθαι;)

Μόνο μία επιβεβαιωμένη περίπτωση Covid-19 σε κάθε χίλια κρούσματα εντοπίζεται σε εξωτερική μετάδοση, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.

Από τα 232.164 κρούσματα του Covid-19 που καταγράφηκαν στο κράτος έως τις 24 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, τα 262 ήταν αποτέλεσμα εξωτερικής μετάδοσης, αντιπροσωπεύοντας το 0,1% του συνόλου.

Τα δεδομένα HPSC, που παρέχονται ως απάντηση σε ένα ερώτημα από τους The Irish Times, βασίστηκαν σε «τοποθεσίες που σχετίζονται κυρίως με υπαίθριες δραστηριότητες, π.χ. υπαίθρια αθλήματα και εργοτάξια, ή εστίες που αναφέρουν συγκεκριμένα σε σχόλια ότι εμπλέκεται μια υπαίθρια τοποθεσία ή δραστηριότητα “. Το HSPC είπε, ωστόσο, ότι «δεν μπορεί να προσδιορίσει πού συνέβη η μετάδοση».


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :