«Δεν θα έπρεπε να έχουμε κλείσει καθόλου»! Ένταση με Κούβελα, «αδιάβαστο» το πάνελ, vid

 «Κάποιοι άνθρωποι ήξεραν τι έλεγαν, αλλά προτίμησαν να ακούσουν άλλους ανθρώπους»…

Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δεν θα έπρεπε να έχουμε κλείσει καθόλου.

«Κάποιοι άνθρωποι ήξεραν τι έλεγαν, αλλά προτίμησαν να ακούσουν άλλους ανθρώπους», σχολίασε, προσθέτοντας πως δεν έγινε τίποτα για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, όπως σε άλλες χώρες της Ευρώπης, και πως το σύστημα που υιοθετήθηκε δεν δουλεύει.

Τόνισε δε την ανάγκη ύπαρξης τους οικογενειακού γιατρού λέγοντας μάλιστα ότι «κατεβάσαμε ρολά σε πολλούς κοινωνικούς τομείς, αλλά δεν έχουμε στοχευμένα μέτρα»,  και συμπλήρωσε πως πρέπει να παρθούν τα φάρμακα της πρώτης αντιμετώπισης της ασθένειας.

Ο κ. Κούβελας προσπαθούσε να εξηγήσει τι ακριβώς πρέπει να γίνει με τους δημοσιογράφου σαν παρουσιάζονται αδιάβαστοι», καθώς δεν γνώριζαν καν πως δεν γίνονται «στοχευμένα τεστ» και ως εκ τούτου επικράτησε για κάποια λεπτά ένταση.

Σύμφωνος ήταν και ο κ. Καπραβέλος υποστηρίζοντας ότι πρέπει να επιτηρούνται οι ασυμπτωματικοί και ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα τεστ και να συνταγογραφηθούν, τα οποία είναι εφάμιλλης αξίας με το εμβόλιο.

Δείτε από το 5.45:

Στην συνέχεια ο κ. Κούβελας έγραψε στο facebook:

loading...