Εχουν ξεφύγει τα τσιράκια δημοσιογράφοι – «Να μην πιστεύει γιατρός στο εμβόλιο, είναι σαν να μην πιστεύει παπάς στον Θεό», vid

 Έμεινε άφωνη ακόμα και η Παγώνη! 

Ασύλληπτο! Δημοσιογράφος ζήτησε πειθαρχική διαδικασία για όσους υγειονομικούς αρνούνται να εμβολιαστούν, ενώ ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός

Είναι κάποια πράγματα που δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Την ώρα που υπάρχουν αναφορές για θανάτους και παρενέργειες μετά το εμβόλιο, το οποίο, εκ των πραγμάτων, δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς πριν την διάθεσή του στους πολίτες, ακούστηκε ίσως ό,τι πιο σοκαριστικό έχει ειπωθεί μέχρι στιγμής.

Σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου καλεσμένη ήταν η κα Παγώνη, ο δημοσιογράφος κατάφερε να την αφήσει ακόμα και αυτή άφωνη, λέγοντας σε σχέση με τους υγειονομικούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν:

«Αν δεν πιστεύει στο εμβόλιο ένας γιατρός, είναι σαν να μην πιστεύει ένας παπάς στον Θεό. Είναι αδιανόητο, είναι ασυμβίβαστο. Εγώ θα περίμενα από εσάς πειθαρχική διαδικασία. Γι’ αυτό υπάρχουν τα συνδικαλιστικά όργανα».

«Την στιγμή που δεν μπορείς να επιβάλεις το εμβόλιο στους πολίτες και στους συναδέλφους σου πώς μπορείς να κάνεις πειθαρχική διαδικασία;», του απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε  το βίντεο:

loading...