ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S ! ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Καλημέρα αυτό το βίντεο είναι στ΄αγγλικά γιατί θέλω να σας περιγράψω σε εσάς στο λαό του

κόσμου αυτό που συμβαίνει σήμερα στο Ισραήλ. Θέλω να σας περιγράψω τη ζωή ενός μη εμβολιασμένου Ισραηλινού. Μια μέρα ξυπνήσαμε σ΄έναν ολοκληρωτικό εφιάλτη, οι ζωές μας καταστράφηκαν. 

Ξυπνήσαμε σ΄ένα εφιάλτη στον οποίο απαχθήκαμε από την κυβέρνησή μας που μας πούλησε ως ινδικά χοιρίδια ως πειραματόζωα για ένα πειραματικό εμβόλιο. Αυτοί ξέρετε θέλουν να δώσουμε τα σώματά μας και τις ψυχές μας χωρίς να θέτουμε ερωτήματα. 

Γίναμε η μεγαλύτερη κλινική δοκιμή εμβολίου όλης της ιστορίας και σε πανεθνική κλίμακα.Φανταστείτε συνήθως μπορείτε να συμμετάσχετε εθελοντικά σ΄ένα πείραμα αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα ν΄αρνηθείτε ή όχι αλλά εδώ δεν σας ρώτησε κανείς δεν σας ρώτησε κανείς. 

Μας έκαναν να νιώθουμε ότι αυτό δεν ήταν καλό δεν ήταν σωστό να αντιδράσουμε να ενεργήσουμε ως άτομα κι ότι αν δεν συμμετέχετε στον εμβολιασμό αυτό θα ήταν ένα είδος δίκης, τότε είστε εγκληματίες , γίνατε πραγματικά ένα εγκληματίας μέσα στη χώρα σας (σσ. ο εσωτερικός εχθρός).

Αυτό είναι κάπως έτσι η ισραηλινή κυβέρνηση ενεργεί ως τρομοκρατική οργάνωση και εξαναγκάζει τα άτομα να μετέχουν σε αυτόν τον πειραματικό εμβολιασμό του οποίου οι συνέπειες είναι άγνωστες.Κι επομένως τα υγειονομικά αποτελέσματα είναι πάντα φλου, σύμφωνοι; 

Ψεύδονται στα ΜΜΕ λένε ότι το εμβόλιο εγκρίθηκε από το FDA κάτι που είναι ανυπόστατο το επαληθεύσαμε.Δεν είναι ένα εμβόλιο εγκεκριμένο αυτή η έγκριση από το FDA δεν είναι παρά μια πειραματική έγκριση με την έννοια του κατ΄επείγοντος.

Αυτοί τώρα κλείνουν όλες τις αερογραμμές είμαστε φυλακισμένοι μέσα στη χώρα μας, κανείς δεν βγαίνει κανείς δεν μπαίνει, δεν μπορεί να πετάξει είμαστε φυλακισμένοι μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πως όταν γίνεται ένα πείραμα κλείνουν όλα τα ποντίκια μαζί και παρατηρούν αυτό που συμβαίνει. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 

loading...