ΚΡΑΤΗ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ SEX ISLANDS





Της Λέττας Καλαμαρά – 

Η παγκόσμια δύναμη του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος είναι δεδομένη και εφαρμοσμένη σε πλήθος κρατών. Τα τεράστια ποσά που επιφέρει η διακίνηση ανθρώπων, οργάνων, ουσιών και ιδεών δημιούργησαν μία τεράστια μάζα ισχύος στην οποία τα σύγχρονα Κράτη που σχηματίστηκαν με βάση τη συνθήκη της Βεστφαλίας το 1648 για να εκπροσωπούν τους λαούς είναι πλέον ανίσχυρα και άχρηστα.

Sex Islands, παιδεραστία, κοκαΐνη, χρήμα και προβολή μέσα από μέσα μαζικής επιρροής έκαναν κάθε σύγχρονη δημοκρατία ένα κακέκτυπο της αρχαίας Αθήνας. Από το χρυσό αιώνα της Ελλάδας, των μαχών και της τέχνης, έμειναν μόνο Έλληνες πειρατές σε κάθε γωνιά της γης να υπηρετούν τον παγκόσμιο ιστό του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος.

Οι εκλεγμένοι πολιτικοί και οι εκλογές μέσα από ελεγχόμενα λογισμικά στο παρελθόν δημιούργησαν δημοκρατικούς δικτάτορες μίας χρήσης που αναλάμβαναν την αντιπροσωπεία του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος με αντάλλαγμα βιντεοσκοπημένες ηδονές εξουσίας και εμπόρευμα τους λαούς. Μοναδικός σκοπός η εκποίηση εθνικού πλούτου και το υπέρογκο χρέος στις πλάτες των Κρατών. 

Το μοντέλο του χθες με τους ανθρώπους να εκλιπαρούν το τέρας για ηδονές, θέσεις εξουσίας και οικογενειακές διευκολύνσεις ψυχορραγεί σε κάθε Κράτος. Ακόμα και αν το τέρας παλεύει για ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο και την αυτοκτονία του ανθρωπίνου είδους  δεν έχει τη δύναμη να τον επιβάλλει πια.

Τα εκατομμύρια των εθισμένων ανθρώπων στο βύζαγμα του τέρατος θα απογαλακτιστούν απότομα. Η σύλληψη του Νέου Κόσμου της ελευθερίας και της ευημερίας έχει συμβεί και κυοφορείται. Αλίμονο σε όσους συνεχίζουν να μένουν προσκολλημένοι στο χθες, στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που μισεί την Ελλάδα.

Αλίμονο σε όσους ακούς τις σειρήνες για επενδύσεις άχυρων, για βαπόρια και τρένα μεταξωτά, για οικονομικές ζώνες, για εξοπλισμούς πλυντηρίων, για διακινητές επενδυτές, για πατριώτες της φακής.

Η θάλασσα υποχωρεί και δεν θα επιστρέψει μέχρι να χαθεί η κόπρος του Αυγεία, μέχρι ο νέος Ηρακλής να σώσει την ανθρωπότητα, μέχρι η Ελλάδα να αναγεννηθεί, μέχρι οι άνθρωποι να ελευθερωθούν, να ερωτεύονται ελεύθεροι, να ευημερήσουν για πάντα.

40 κρίσιμες ημέρες έμειναν, μέχρι τις επόμενες κρίσιμες 7 νύχτες, μέχρι την κρίσιμη Ανάσταση του Ανθρώπου, μέχρι το σκοτάδι να χαθεί από τους πολεμιστές της Νέας Γης.

Κυριακή, κοντή γιορτή. Ανοίγουν εστιατόρια, ανοίγουν γήπεδα, ανοίγουν ψυχές και κλείνουν τα Κράτη της Μαφίας για πάντα…

loading...