ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΙΝΑΣ (PROJECT BLUE BEAM)…!!!

 Η ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων – γεμάτη με θεϊκές στήλες

φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό – για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).

Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που “δικαιολογεί” τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν.

Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τρέξιμο σε υπερ-υπολογιστές για τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν – το πόσο ισχυροί είναι- κβαντικοί υπολογιστές – θα τροφοδοτούν σύνολα δεδομένων που είναι αδιανόητο ακόμη και να υπολογίσουμε ή να ταξινομήσουμε – αλλά ο νέος ψευδής θεός θα φαίνεται “θεϊκός” – έτσι η κατασκευασμένη σατανική αντιστροφή ολοκληρώνεται.

Το 5G θα δώσει σε όλους καρκίνο, θα κάνει οποιαδήποτε έρευνα. Δεν αφορά τη ταχύτητα μεταδόσεως του Διαδικτύου. Ισχυρές δέσμες ακτινοβολίας προσαρμοσμένες απευθείας σε εσάς – τον γείτονά σας – σε όλους. Μαζικός έλεγχος πληθυσμού, κατασκοπεία και προπαγάνδα χρησιμοποιεί το 5G skynet που θα αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους.

Ο όρος «ψυχο-τρομοκρατία» επινοήθηκε από τον Ρώσο συγγραφέα Ν. Anisimov του Κέντρου Αντιψυχοτρόπων της Μόσχας. Σύμφωνα με τον Anisimov, τα ψυχοτρόπα όπλα είναι εκείνα που ενεργούν για να «αφαιρέσουν ένα μέρος των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον εγκέφαλο ενός άνδρα.

Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται σε έναν υπολογιστή, ο οποίος τις τροποποιεί στο απαιτούμενο επίπεδο για όσους πρέπει να ελέγξουν τον άντρα και οι τροποποιημένες πληροφορίες εισάγονται ξανά στον εγκέφαλο. 

Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια στο μυαλό για να προκαλέσουν ψευδαισθήσεις, ασθένεια, μεταλλάξεις στα ανθρώπινα κύτταρα, «ζομποποίηση» ή ακόμα και θάνατο. Στο οπλοστάσιο περιλαμβάνονται γεννήτριες VHF, ακτίνες Χ, υπέρηχοι και ραδιοκύματα. 

Ο Στρατηγός του ρωσικού στρατού, Ι. Τσερνίσεφ, γράφοντας στο στρατιωτικό περιοδικό Orienteer τον Φεβρουάριο του 1997, ισχυρίστηκε ότι τα «ψυχο» όπλα βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Μια ψυχοτρόπος γεννήτρια, η οποία παράγει μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή ικανή να σταλεί μέσω τηλεφωνικών γραμμών, τηλεόρασης, ραδιοφωνικών δικτύων, σωλήνων τροφοδοσίας και λαμπτήρων πυρακτώσεως ( λάμπες).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...