ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Pfizer ΣΚΟΤΩΣΕ 40 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ 260 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡOΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΙΟΣ»!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ “ΑΓΑΠΑΕΙ” ΤΟΝ ΛΑΟ….

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ: Το εμβόλιο Pfizer σκότωσε «Περίπου 40 φορές περισσότερους ηλικιωμένους απ΄ό,τι θα είχε σκοτώσει η ίδια η νόσος».

Νέα ανάλυση από το ισραηλινό υπουργείο Υγείας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο κατά COVID της Pfizer σκότωσε «περίπου 40 φορές περισσότερους (ηλικιωμένους) ανθρώπους από ό,τι η ίδια η ασθένεια θα είχε σκοτώσει» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου εμβολιασμού πέντε εβδομάδων και 260 φορές περισσότερoυς νεότερους από ό, τι θα είχαν πεθάνει από τον ιό.

Ανεξάρτητοι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό.

Ενώ τον Ιανουάριο μια ομάδα ανεξάρτητων γιατρών κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 δεν είναι «ασφαλέστερα» από τον ίδιο τον ιό, μια νέα ανάλυση των ποσοστών θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο στο Ισραήλ δείχνει ότι αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί σε δραματικά επίπεδα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...