Όταν επιχειρείς να ελέγξεις τα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης, τα αποτελέσματα είναι οικτρά.

Δυστυχώς οδηγούμαστε σε μία αυταρχική διακυβέρνηση με παραπληροφόρηση στα όρια της επιβολής και της ντροπής.

Δυστυχώς με τους άχρηστους και ανικανους που μας κυβερνάνε κατάντησε η χώρα να γίνει μπανανία, όταν για τα πολιτικά λάθη δεν υπάρχει τιμωρία τι άλλο να περιμένουμε, όλα από εκεί ξεκινάνε ,κράτος δικαίου και η δικαιοσύνη να λειτουργεί για όλους ανεξάρτητα 

Γιατί μας κάνει εντύπωση ακριβώς???? Αν 11 εκατ άνθρωποι είμασταν μια γροθιά, δεν θα υπήρχε αυτό το φαινόμενο!! Αλλά όπως έχετε καταλάβει 5,5 εκατ άνθρωποι στην Ελλάδα βλέπει τα μέτρα σωστοτατα καθώς παίζουν παλαμάκια με τα μέτρα και πιστεύουν ακράδαντα ότι μια πανδημια αντιμετωπίζεται με SMS σε ένα λογισμικό!!! 

Θα ανοίξει επίσημα η τουριστική σεζόν 15 Μαΐου και θα ήμαστε στα μπαλκόνια μας και θα φωνάζουμε welcome to Greece στους τουρίστες!!! Καθώς εμείς, σύμφωνα με τους 5,5 εκατ διαχειριζόμαστε μια πανδημια!!!!!! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν φταίνε ΜΟΝΟ οι πολιτικοί, αλλά και εμείς, που τόσα χρόνια τους αφήναμε με λαμογιές, μίζες και σκάνδαλα να φτιάχνουν τζάκια, και την ίδια ώρα να μαζεύουμε δεκάρα, δεκάρα για να πληρωθεί κανένα φροντιστήριο!!!!!! Έπρεπε και πρέπει να τούς δείχνουμε συνέχεια ότι είναι αναλώσιμοι. ΟΥΔΕΊΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΤΟΣ!!!!!!!

loading...