Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ:«ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ!»


 Ο ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

ΒΙΝΤΕΟ


Ο Luc Antoine Montagnier είναι ένας Γάλλος ιολόγος και κοινός αποδέκτης, με τους Françoise Barré-Sinoussi και Harald zur Hausen, του βραβείου

Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας. 

Ένας μεγάλος και ώριμος επιστήμονας ο οποίος δίνει συνέντευξη στο βίντεο και εξηγεί κάποια πολύ σημαντικά πράγματα όσον αφορά τα εμβόλια του κοροϊδοϊού.

Μερικά σημεία από τις δηλώσεις του Luc Montagnier:

«τα εμβόλια mRNA ήταν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το να ζητούμε άμεσα αποτελέσματα από αυτά είναι λάθος διότι κινδυνεύουμε να έχουμε απρόβλεπτες συνέπειες, όπως καρκίνους»

«Είναι ανήθικο να χρησιμοποιούνται οι άνθρωποι ως πειραματόζωα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στις επόμενες γενιές από αυτά τα εμβόλια»

«Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες που είναι και φθηνές όπως η αζιθρομυκίνη,η υδροξυχλωροκίνη. Συνεπώς δεν είμαστε άοπλοι ωστόσο πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα για την προέλευση του ιού ώστε να ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη σε κάποια εργαστήρια πριν την εμφάνιση της πανδημίας»


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :