ΓΙΑΤΡΟΣ GERALD KIERZEK: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ LOCKDOWN ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!»


ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!


ΒΙΝΤΕΟΟ Dr. Gérald Kierzek Γιατρός Επειγοντολόγος, Ιατρικός Διευθυντής του doctissimo, χρονικογράφος υγείας σε (radio TV presse),TF1,LCI,GroupeTF1 είναι συγκλονιστικά

αποκαλυπτικός. 

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξή του στο LCI τονίζει: δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι τα lockdown είναι αποτελεσματικά. 

Ο ιός μεταδίδεται στο εσωτερικό κι όχι στο εξωτερικό. Ισχυρίζεται ότι όπως σε όλες τις ιογενείς επιδημίες υπάρχει κορύφωση και πτώση έτσι κι εδώ η πτωτική τάση δεν είναι αιτιολογημένα προϊόν του lockdown, oπότε ουσιαστικά μας ανοίγουν τότε όταν απλά συμβαίνει για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι η καραντίνα λειτουργεί. Αναφέρει:

Tα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας ή του περιοδικού ή ολοκληρωτικού lockdown δεν υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις ότι αυτά είναι αποτελεσματικά για να σταματήσουν μια επιδημία.

Είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown. Δεν είμαι ο μόνος που είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown.Γιατί; 

Επειδή όταν κλεινόμαστε σε καραντίνα βάζουμε όλον τον κόσμο μέσα στο κλείσιμο (κλειστό χώρο) και ξέρουμε ότι υπάρχουν δευτερογενή ανεπιθύματα αποτελέσματα-παρενέργειες από αυτό το lockdown.Τα άτομα δεν υποφέρουν πια το lockdown.

Είμαστε εδώ κι ένα χρόνο υπό πίεση.Κι έπειτα και κυρίως υπάρχει ανάγκη γι αυτό; Ή όταν κοιτάμε τα ποσοστά της επίπτωσης βέβαια αυτά αυξάνουν. 

Αλλά όσο περισσότερα τεστ κάνουμε τόσα κρούσματα θα έχουμε. ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :