ΓΙΑΤΡΟΣ GERALD KIERZEK: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ LOCKDOWN ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! Ο ΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!»

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!


ΒΙΝΤΕΟ

Ο Dr. Gérald Kierzek Γιατρός Επειγοντολόγος, Ιατρικός Διευθυντής του doctissimo, χρονικογράφος υγείας σε (radio TV presse),TF1,LCI,GroupeTF1 είναι συγκλονιστικά

αποκαλυπτικός. 

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σε συνέντευξή του στο LCI τονίζει: δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι τα lockdown είναι αποτελεσματικά. 

Ο ιός μεταδίδεται στο εσωτερικό κι όχι στο εξωτερικό. Ισχυρίζεται ότι όπως σε όλες τις ιογενείς επιδημίες υπάρχει κορύφωση και πτώση έτσι κι εδώ η πτωτική τάση δεν είναι αιτιολογημένα προϊόν του lockdown, oπότε ουσιαστικά μας ανοίγουν τότε όταν απλά συμβαίνει για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια ότι η καραντίνα λειτουργεί. Αναφέρει:

Tα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας ή του περιοδικού ή ολοκληρωτικού lockdown δεν υπάρχουν απόλυτες αποδείξεις ότι αυτά είναι αποτελεσματικά για να σταματήσουν μια επιδημία.

Είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown. Δεν είμαι ο μόνος που είμαι αντίθετος σε αυτό το ολοκληρωτικό lockdown.Γιατί; 

Επειδή όταν κλεινόμαστε σε καραντίνα βάζουμε όλον τον κόσμο μέσα στο κλείσιμο (κλειστό χώρο) και ξέρουμε ότι υπάρχουν δευτερογενή ανεπιθύματα αποτελέσματα-παρενέργειες από αυτό το lockdown.Τα άτομα δεν υποφέρουν πια το lockdown.

Είμαστε εδώ κι ένα χρόνο υπό πίεση.Κι έπειτα και κυρίως υπάρχει ανάγκη γι αυτό; Ή όταν κοιτάμε τα ποσοστά της επίπτωσης βέβαια αυτά αυξάνουν. 

Αλλά όσο περισσότερα τεστ κάνουμε τόσα κρούσματα θα έχουμε.

 ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...