Συντριπτικά τα αποτελέσματα της ισραηλινής πολιτικής εμβολίων





Gilad Atzmon, Unz |Review, Comité Valmy, 26-3-21 – 

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού – 

Χθες στο Ισραήλ, ένα ανεξάρτητο νομικό όργανο που ονομάζεται Civilian Probe (CP) δημοσίευσε τα ευρήματά του σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις του εμβολίου Pfizer στο έθνος.

Στην έκθεσή της, την οποία υπέβαλε στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Υγείας, η επιτροπή ανέφερε μια αλυσίδα κρίσιμων νομικών και ηθικών παραλείψεων που υποδηλώνουν μια πιθανή προσπάθεια παραπλάνησης όχι μόνο των Ισραηλινών αλλά και του κόσμου.

Από τις αρχές Ιανουαρίου, αναφέρω μια αναμφισβήτητη σχέση μεταξύ εμβολιασμών, κρουσμάτων και θανάτων (δείτε τα άρθρα μου εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ: («Πειραματόζωα όλων των χωρών, ας ενωθούμε!»). Η Επιτροπή επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, αλλά η μελέτη της παρουσιάζει επίσης ανησυχητικά ιατρικά ευρήματα σχετικά με την έκταση των θανατηφόρων παρενεργειών.

Στο έγγραφο, η Επιτροπή επισημαίνει μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκρύψει τη σχέση της με την Pfizer. Το έγγραφο αναφέρει ότι «η συμφωνία Pfizer-Ισραήλ καταπνίγεται από αναθεωρημένα τμήματα, επομένως, δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί νόμιμα και / ή να κατανοηθούν πλήρως οι επιπτώσεις της στη δημόσια υγεία … Αυτή η συγκάλυψη επιρρίπτει βαριά σκιά σε όποιον συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις (Ισραήλ/Pfizer)…».

Η CP συνεχίζει λέγοντας ότι «για να δημιουργηθεί ζήτηση (μεταξύ του πληθυσμού) για το εμβόλιο, η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επιθετική εκστρατεία για να εξασφαλίσουν ότι οι Ισραηλινοί θα σπεύδουν να «εμβολιαστούν». Κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, όλοι οι βασικοί κανόνες της ιατρικής πρόνοιας και της ηθικής αγνοήθηκαν, και μαζί τους επίσης οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές που καθορίστηκαν μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σχετικά με τη συμμετοχή σε ιατρικές δοκιμές (κώδικας της Νυρεμβέργης). Αντί για σαφείς και διαφανείς εξηγήσεις, το κοινό έχει παραπλανηθεί από επανειλημμένες επίσημες δηλώσεις ότι το (εμβόλιο Pfizer) ήταν «εγκεκριμένο από τον FDA» (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) μετά από «αυστηρούς ελέγχους».

Η CP κατηγορεί το Κράτος του Ισραήλ για εσκεμμένη απερίσκεπτη συμπεριφορά… «Τα συστήματα επιτήρησης που ανιχνεύουν παρενέργειες είναι μια θεμελιώδης και κρίσιμη προϋπόθεση για τη χορήγηση μαζικής άδειας για τη χρήση οποιουδήποτε νέου φαρμάκου, σίγουρα όταν μια μαζική λειτουργία μιας θεραπείας που ορίζεται ως πειραματική δίνεται σε εκατομμύρια ανθρώπους, και ειδικά όταν αυτή η θεραπεία δίνεται σε μια ολόκληρη χώρα …»

Αλλά το Ισραήλ απέτυχε να καθιερώσει ένα τέτοιο σύστημα ελέγχου.

«Από τη μία πλευρά, το κράτος δεν έχει ενημερώσει τους πολίτες ότι το εμβόλιο της Pfizer βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο το οποίο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και ότι σε αυτό το στάδιο συμμετέχουν πραγματικά στο πείραμα. Από την άλλη, το κράτος δεν έχει διατηρήσει διαφανή και δημόσια διαθέσιμα συστήματα ελέγχου και παρακολούθησης διαφανή και προσιτά στο κοινό. Ως εκ τούτου, υπάρχει έντονη ανησυχία ότι αυτή η κρίσιμη και αμελής παράλειψη προέρχεται από: α) τον φόβο ότι μια τέτοια αποκάλυψη μπορεί να επηρεάσει την επίτευξη των στόχων που μπορεί να εμπλέκονται στη συμφωνία Ισραήλ-Pfizer ή (β) από τον φόβο μείωσης της ζήτησης για τον εξαιρετικό αριθμό εμβολίων που έχουν αγοραστεί εκ των προτέρων από το Ισραήλ ή/και γ) από το φόβο της αποκάλυψης μη κολακευτικών αποτελεσμάτων του «πειράματος» που διεξάγεται στο Ισραήλ.

Η CP έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι η έλλειψη συστήματος επιτήρησης δεν είναι μόνο ένα πιθανό έγκλημα κατά του ισραηλινού λαού, αλλά ίσως και ένα έγκλημα κατά του υπόλοιπου κόσμου (δηλαδή της ανθρωπότητας):

«Ελλείψει ενός διαφανούς συστήματος επιτήρησης που να ευθύνεται για παρενέργειες, όχι μόνο η ισραηλινή κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας απέτυχαν στα καθήκοντά τους προς τους πολίτες παρέχοντας παραπλανητικές πληροφορίες, αλλά η ισραηλινή κυβέρνηση απέτυχε στα καθήκοντά της προς την Pfizer και τον υπόλοιπο κόσμο περιμένοντας τα αποτελέσματα της (αποκαλούμενης) «πραγματικής εμπειρίας» (η οποία λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ).»

Για να αρθεί κάθε αμφιβολία, το CP προειδοποιεί τον Ισραηλινό Γενικό Εισαγγελέα για την πιθανή εγκληματική πράξη που ενυπάρχει στην ισραηλινή πολιτική εμβολίων.

«Πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης, ύποπτη ως εγκληματική, η οποία θα πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά προτού εξουσιοδοτήσει ο Γενικός Εισαγγελέας την Ισραηλινή κυβέρνηση να συνεχίσει την φερόμενη εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών του Ισραήλ και (του υπόλοιπου) κόσμου».

Η CP έχει επεκτείνει τη μελέτη της πολύ πέρα από το νομικό πεδίο, καθώς προσπαθεί επίσης να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε από την έλλειψη κρατικού συστήματος εποπτείας.

«Τι μαθαίνουμε από τα γεγονότα στην περιοχή;» διερωτάται η έκθεση της CP. «Μια ανασκόπηση των δεδομένων θνησιμότητας που δημοσιεύθηκαν από την κυβέρνηση δείχνει ότι υπάρχει συσχετισμός μεταξύ του αριθμού εμβολιασμών και του αριθμού θανάτων. Η υπερβολική θνησιμότητα είναι αισθητή σε άτομα ηλικίας έως 70 ετών και επίσης σε ενήλικες άνω των 70 ετών και παραμένει ακόμη και μετά την αντιστάθμιση των θανάτων που αποδίδονται στην Corona. Στον πληθυσμό άνω των 70 ετών – τον Ιανουάριο του 2021, παρατηρήθηκε υπερβολική θνησιμότητα 19,5% σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 – τον μήνα κατά τον οποίο τα δεδομένα για την Corona ήταν υψηλότερα και 22,4% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Στον νεότερο πληθυσμό – παρατηρήθηκε υπερβολική θνησιμότητα 7% τον Ιανουάριο του 2021 σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2020 – μήνες κατά τους οποίους τα δεδομένα κορωνοϊού ήταν υψηλότερα και 7% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2020. Πρέπει να σημειωθεί ότι η τάση αυτή συνεχίζεται και τον επόμενο μήνα.»

Όπως προαναφέρθηκε, έχω γράψει για την καταστροφική σχέση μεταξύ εμβολίων και θανάτων από τις αρχές Ιανουαρίου. Στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, εντοπίζουμε μια πανομοιότυπη αντιστοιχία μεταξύ μαζικού εμβολιασμού και θανάτου. Ωστόσο, πολύ πιο προβληματικό είναι το πεδίο των παρενεργειών, κάτι που οι κυβερνήσεις, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), η διεφθαρμένη φαρμακευτική βιομηχανία και φυσικά οι γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσπαθούν να συγκαλύψουν με τον πιο οργουελικό τρόπο. Το ισραηλινό PC φαίνεται να έχει συντάξει την πρώτη ισχυρή έκθεση σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων της Pfizer. Έχουν δημοσιεύσει έναν πίνακα των ευρημάτων τους, τον οποίο συνοψίζουν εδώ:

«Όπως φαίνεται από την εξέταση του διαγράμματος – υπάρχουν σχεδόν 200 θάνατοι, και αυτό – μόνο εξετάζοντας περίπου 800 αναφορές περιπτώσεων σοβαρών παρενεργειών. Όπως αναφέρθηκε, CP εξακολουθεί να εργάζεται για την ανάλυση των παρενεργειών και έχουμε εκατοντάδες πρόσθετες εκθέσεις που αναλύονται. Η μελέτη μας μέχρι σήμερα δείχνει ότι περίπου το 25% των θανάτων είναι σε άτομα ηλικίας κάτω των 60 ετών. Περίπου το 15% από αυτούς είναι κάτω των 50 ετών. 7 από τους θανόντες είναι σε νεαρή ηλικία – κάτω των 30 ετών. Επιπλέον, η μελέτη εντόπισε 27 περιπτώσεις καρδιακών προβλημάτων σε άτομα ηλικίας κάτω των 60 ετών, συμπεριλαμβανομένων 24 περιπτώσεων σε νέους ηλικίας 17 έως 30 ετών. Όσον αφορά τα ζητήματα που σχετίζονται με τις γυναικείες ιατρικές επιπλοκές (συμπεριλαμβανομένων των επιπλοκών του τοκετού, της καθυστερημένης ή ακανόνιστης εμμήνου ρύσεως κ.λπ.) – πρέπει να σημειωθεί ότι η επιτροπή έχει περίπου 200 πρόσθετες εκθέσεις που δεν έχουν ακόμη συμπεριληφθεί στον τελικό κατάλογο των ευρημάτων μας.»

Για πολλά χρόνια, αμφέβαλα ότι υπήρχε μια δύναμη στη Μέση Ανατολή ικανή να αντιμετωπίσει, πόσο μάλλον να νικήσει, το Ισραήλ. Είμαι τώρα πεπεισμένος ότι με τον Νετανιάχου στο πηδάλιο και την Pfizer να επιβλέπει την ευημερία του έθνους, το Ισραήλ δεν χρειάζεται πραγματικά εχθρούς

Ωστόσο, κάθε πολίτης του κόσμου που ενδιαφέρεται για το μέλλον της ανθρωπότητας θα πρέπει να ανησυχεί από τα συμπεράσματα αυτής της Επιτροπής Ελέγχου και ιδιαίτερα από τις λυσσώδεις και συνεχείς προσπάθειες φίμωσης της ελεύθερης ακαδημαϊκής, επιστημονικής και ηθικής συζήτησης για τον Κορωναϊό, τα λεγόμενα «εμβόλια» ή οποιοδήποτε άλλο θέμα.

loading...