Επειδή ο ''διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες'' , κ. Παπαϊωάννου μου ...με πιάνεις ε !


 Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για γαλάζιους  ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς και σκανδαλώδεις παρατυπίες από την αρχή της διαδικασίας, για τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμη (και ούτε πρόκειται) εξηγήσεις.

Το νέο σκάνδαλο αφορά, αυτή τη φορά, το γαλάζιο πουλέν, στον Πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, που τον περασμένο μήνα κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει σε κατάληψη φοιτητών επικαλούμενος ''φθορές'' πριν συμβούν και την Πέμπτη επέτρεψε την εισβολή των ΜΑΤ. στο ΑΠΘ, παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί λήξη της κινητοποίησης και δεν είχε διαπιστωθεί καμία απολύτως ζημιά.

Ο Νίκος Παπαιωάννου, λοιπόν, χθες αρνήθηκε ότι έχει εμβολιαστεί δηλώνοντας ότι δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ''Νικόλαο Παπαιωάννου'' του Γεωργίου που έλαβε την πρώτη δόση στις 11 Ιανουαρίου και ότι το όνομα της μητέρας του δεν είναι Μαρία, όπως έγραφε η καρτέλα εμβολιασμού, αλλά σήμερα αναγκάστηκε τελικά να παραδεχτεί το γεγονός!

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως εμβολιάστηκε ως... μέλος ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας επειδή είναι  δήθεν ''επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του νέου κορωνοϊού'' στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης!

Όμως επειδή ο ''διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες'' ,  ο  Παπαϊωάννου είναι καταχωρημένος ως ...παθολόγος και όχι με την πραγματική του ιδιότητα, αυτή του καθηγητής κτηνιατρικής.

Τον εκτός σειράς εμβολιασμό επιβεβαίωσαν και νοσοκομειακοί γιατροί, που ανέφεραν πως ο πρύτανης ως καθηγητής κτηνιατρικής δεν είχε καμία δικαιολογία για τον εμβολιασμό του!

Υπενθυμίζεται ότι μετά την υπόθεση των γαλάζιων εμβολιασμών στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, την περίπτωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τους τρεις αντιδημάρχους που έλαβαν το σκεύασμα εκτός προτεραιότητας την ημέρα του χιονιά και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έκανε το εμβόλιο εκτός σειράς.

Πειρατεία κανονική...

Δεν υπάρχουν σχόλια :