Ο Δήμος Σαλαμίνας έβγαλε ανακοίνωση για την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης με λόγια…μουσουλμάνου θεολόγου!

 Προφανώς ο Δήμαρχος έχει την αίσθηση ότι δεν θητεύει σε Ελληνικό Δήμο, αλλά σε Δήμο του Ιράν, ή της Τουρκίας…ή κάπου στην Ασία!

Μετά την υποστολή  της Ελληνικής σημαίας στα Σελήνια τις παραμονες της 25ης Μαρτιου…απο την Δημοτικη Αρχη, σύμφωνα με το neakeratsiniou.blogspot.com,   σειρά είχε η απιστευτη ανακοίνωση για την επέτειο του 1821…με λογια μουσουλμανου θεολογου…! Απιστευτο και ομως αληθινο!

Την τεραστια εθνικη και θρησκευτικη γιορτη του Ελληνικου εθνους ο δημαρχος Σαλαμινας την τιμα με λογια μουσουλμανου μυστικιστη των..Σούφι!

Ο Τζελαλεντίν Ρουμί (30 Σεπτεμβρίου 1207 – 17 Δεκεμβρίου 1273), γνωστός κυρίως ως Ρουμί, ήταν Πέρσης σουνίτης μουσουλμάνος ποιητής, νομικός, ουλεμάς, θεολόγος και μυστικιστής των Σούφι. Η επιρροή του Ρουμί ξεπερνά τα εθνικά σύνορα και διαιρέσεις: Ιρανοί, Τατζίκοι, Τούρκοι, Καππαδόκες, Παστούν, άλλοι μουσουλμάνοι της Κεντρικής Ασίας και οι μουσουλμάνοι της Νότιας Ασίας έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα την πνευματική κληρονομικά του κατά τους τελευταίους επτά αιώνες.

Προφανώς ο Δήμαρχος έχει την αίσθηση ότι δεν θητεύει σε Ελληνικό Δήμο, αλλά σε Δήμο του Ιράν, ή της Τουρκίας…ή κάπου στην Ασία! Αλλιώς θα αντιλαμβανόταν ότι μια τέτοια ημέρα με ιδιαίτερο εθνικό και θρησκευτικό συμβολισμό για τη παλιγγενεσία του Ελληνικού έθνους, δεν νοείται να χρησιμοποιήσει ένα τέτοιο απόσπασμα. Εν πάση περιπτώσει, ζει στην Ελλάδα και είναι Δήμαρχος σε μια από τις πλουσιότερες πνευματικά χώρες…δεν γίνεται να μην βρήκε ένα Ελληνικό απόσπασμα για να εκφράσει το δέος του για την ημέρα αυτή. Αυτή η εμμονή ορισμένων να προσπαθούν να εφαρμόσουν, ακόμα και σε μια τέτοια περίσταση, τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, αναμιγνύοντας άσχετα πράγματα μεταξύ τους μόνο και μόνο για μην υπάρχει σαφής εθνική προσέγγιση, είναι ντροπή!

Διαβαστε το θεμα οπως αναρτηθηκε στο διαδικτυο….

ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ….

Μετά την ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ της σπουδαιότητας των ημερών με την αντικατάστασης της Ελληνικής σημαίας με την Ευρωπαική στα Σελήνια, σειρά είχε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανακοίνωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

“ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

(Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)”

μουσουλμάνος ποιητής, νομικός, ουλεμάς, θεολόγος και μυστικιστής των Σούφι.

Στην εορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση εναντίων των Οθωμανών η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση με λόγια Μουσουλμάνου θεολόγου;

Δεν ξέρω αν πρόκειται για ΒΛΑΚΕΙΑ ή … ΒΛΑΚΕΙΑ,

αλλά πραγματικά ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά ανακοίνωση Ελληνικού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης αναφέρει τέτοιες ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ και κάνει εθνικά ρεζίλι τους δημότες του.

ΝΤΡΟΠΗ.

Michael Nannos

loading...