ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 




Της Λέττας Καλαμαρά – 

Δεν επιδέχονται αυστηρής κριτικής τα μέτρα που ανακοίνωσαν οι Σερίφηδες του Μαξίμου καθώς είναι ξεκάθαρη η απουσία εθνικής στρατηγικής και επιστημονικής βάσης. Με τους Ιταλούς να απολαμβάνουν τον καφέ τους και τους Κυπρίους να παίζουν μπάλα, για να μην αναφέρουμε τους Σουηδούς, τα μέτρα απελευθέρωσης των Ελλήνων που εξαγγέλθηκαν σήμερα είναι απλά τραγικά.

Η εμμονή εδώ και έναν χρόνο από την αποτυχημένη για τους πολίτες Κυβέρνηση Μητσοτάκη και επιτυχημένη για τους αποικιοκράτες της οικονομικής καταστροφής και της ψυχικής διαταραχής των Ελλήνων, έχει ως αποτέλεσμα τις σημερινές εμφανίσεις ενός πολιτικού θιάσου. Δυστυχώς η Ελλάδα που δανείζεται ασύστολα και υποθηκεύει τα πάντα είναι εγκλωβισμένη στον ιστό μίας παγκόσμιας ομάδας ολίγων και αδυνατεί να ξεφύγει εθισμένη σε μία σκόνη ζωής.

Οι πολίτες παραμένουν έρμαιο των ευρωπαϊκών κονδυλίων εδώ και δεκαετίες και offshore επενδυτών που επιζητούν μία γκρίζα Ελλάδα, χώρο και όχι χώρα, που θα εξυπηρετεί τα ατομικά συμφέροντα μίας ελίτ και των ντόπιων κοτζαμπάσηδων. Μέχρι και ο γόνος βγήκε πολιτικό σεργιάνι για να εξασφαλίσει τη διαδοχή στην ανύπαρκτη Νέα Δημοκρατία που ψυχορραγεί από τις πολιτικές επιλογές Μητσοτάκη. Η οικογενειοκρατία στην πλήρη μορφή διακυβέρνησης μίας ελαττωματικής δημοκρατίας. Στηρίζει τη διακυβέρνηση της πλέον μόνο στον μπαμπούλα του Τσίπρα που με το αζημίωτο πολιτικά και την ασυλία για τα πολιτικά εγκλήματα του ως αντάλλαγμα, παίζει το ρόλο του θαυμάσια.

Καμία επιτυχής αντιμετώπιση εναντίον του COVID-19 δεν μπορεί να υπάρξει όσο ο αυτοσκοπός είναι η διάλυση της Ελλάδας, οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά. 200 χρόνια υποταγής είναι αρκετά για να βγάλουμε επιτέλους το φέσι. Η λύση είναι μία και γνωστή σε όλους όσο και αν η πλειοψηφία αρνείται το αυτονόητο. Τον αγώνα και τη θυσία πέρα από το ατομικό αλισβερίσι. Την απαίτηση για μία έγγραφη υπόσχεση ελευθερίας από τον COVID-19 και κάθε άλλη σκλαβιά.

Μέχρι τότε τα νοσοκομεία θα είναι γεμάτα, τα ταμεία άδεια και η γη θα γεμίζει παράνομους αλλοδαπούς σε ένα Κράτος παρία της διεθνούς σκηνής που λαμβάνει τραγελαφικά μέτρα και τα ανακοινώνει με πομπώδες ύφος.

Καλό ψάρεμα σε όλους. Με τα πόδια ή ποδήλατο μόνο και το νούμερο 6 στην πλάτη φυσικά.

https://thedayaftergr.blogspot.com

loading...